EUR: 307,47 Ft
CHF: 265,43 Ft
2017. október 20., péntek
Vendel

Belföld

Tippmix: Így kell 500 forintból 371 ezret csinálni!

Focilázban ég az ország! Csak a Magyarország- Portugália meccsre 938 099 fogadás érkezett. A 3:3-as végeredményt 402 fogadó találta el, ez nekik 110-szeres nyereményszorzót jelentett.

A Magyarország – Portugália mérkőzés kapcsán (a kiegészítő fogadások adatait is figyelembe véve) 435,75 millió forint került kifizetésre – tájékoztatott a Szerencsejáték Zrt.

207 fogadás érkezett arra, hogy Gera Zoltán szerez gólt a mérkőzésen, Dzsudzsák Balázsban pedig 3 403 fogadó bízott.

Magyarország – Portugália (eredmény: 3:3) meccs érdekességei a Tippmixen:

– A fogadások 33 százaléka a magyarok sikerére, 36 százaléka a döntetlenre, 31 százaléka pedig Portugália győzelmére érkezett.

– Dzsudzsák Balázs szerez gólt?: Az eseményre fogadók 99 százaléka bízott benne, hogy a magyar csapat kapitánya a kapuba talál Portugália ellen. Dzsudzsák meg is hálálta a bizalmat, két gólt is szerzett a mérkőzésen, ami 6,50-szeres oddsot ért.

– Gólszám 3,5: Bár az Eb eddigi mérkőzései nem hoztak gólzáport,  nem lehetett panasz a csapatok támadójátékára: 6 gól is született a találkozón. Az eseményre fogadók 58 százaléka érzett rá helyesen, hogy 3,5 gólnál több gól lesz.

– Mindkét csapat szerez gólt?: 20 276 fogadó gondolta úgy, hogy mindkét csapat védelme kapitulálni fog a mérkőzés folyamán, ami az erre a fogadási lehetőségre tippet leadók 98 százaléka.

Az egyik legügyesebb Tippix-fogadó egy nyíregyházi játékos volt. Ő 500 Ft-os téttel, 2-es kötés típusú fogadással 371 250 Ft-ot nyert! Pontosan eltalálta, hogy az Izland-Ausztria meccsen, Izland a félidőben is vezet majd és a végén is nyer. De aminek az igazán nagy nyereményét köszönheti, az a magyar-portugál meccs: pontosan eltalálta a 3-3 döntetetlent.

Lyon, 2016. június 22. Dzsudzsák Balázs örül a második góljának a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság F csoportja harmadik fordulójában játszott Magyarország - Portugália mérkőzésen, Lyonban 2016. június 22-én. MTI Fotó: Illyés Tibor

Lyon, 2016. június 22.
Dzsudzsák Balázs örül a második góljának a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság F csoportja harmadik fordulójában játszott Magyarország – Portugália mérkőzésen, Lyonban 2016. június 22-én.
MTI Fotó: Illyés Tibor

Kapcsolódó Cikkek

 • Soros nem jótékonykodott, hanem trükközött

  Soros nem jótékonykodott, hanem trükközött

  Sajtóhírek szerint Soros György amerikai milliárdos több mint 18 milliárd dollárt, azaz 4716 milliárd forintot utalt át vagyonából az általa létrehozott Nyílt Társadalom Alapítványnak(OSF).

 • 30 milliárdból újul meg a Dél-pesti Kórház

  30 milliárdból újul meg a Dél-pesti Kórház

  A következő 10 évben hatalmas mértékű, mintegy 700 milliárd forint értékű kórház- és szakrendelő-fejlesztésbe kezd a kormány az Egészséges Budapest Program keretében – mondta tegnap a fővárosi Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházban tartott sajtótájékoztatón Kucsák László fideszes országgyűlési képviselő.

 • Orbán Viktor beszédet mond a forradalom ünnepén

  Orbán Viktor beszédet mond a forradalom ünnepén

  Szabadságkoncerttel és egyebek mellett csodás fényfestéssel készülnek a szervezők az idei október 23-ai ünnepségre, amelyen Magyarország kormányfője, Orbán Viktor mond beszédet a Terror Háza Múzeum előtt.

 • Tovább nőtt a használt autók magánimportja

  Tovább nőtt a használt autók magánimportja

  Folytatódott a használt autók magánimportjának növekedése az év első kilenc hónapjában, annak ellenére, hogy a beáramló járművekkel kapcsolatban változatlanul sok a rossz tapasztalat – írja a magyarországi használtautó-piac egyik legjelentősebb szereplője, a Das WeltAuto az MTI-hez eljuttatott közleményében.