EUR: 313,24 Ft
CHF: 261,34 Ft
2018. április 25., szerda
Márk

Belföld

Tippmix: Így kell 500 forintból 371 ezret csinálni!

Focilázban ég az ország! Csak a Magyarország- Portugália meccsre 938 099 fogadás érkezett. A 3:3-as végeredményt 402 fogadó találta el, ez nekik 110-szeres nyereményszorzót jelentett.

A Magyarország – Portugália mérkőzés kapcsán (a kiegészítő fogadások adatait is figyelembe véve) 435,75 millió forint került kifizetésre – tájékoztatott a Szerencsejáték Zrt.


207 fogadás érkezett arra, hogy Gera Zoltán szerez gólt a mérkőzésen, Dzsudzsák Balázsban pedig 3 403 fogadó bízott.

Magyarország – Portugália (eredmény: 3:3) meccs érdekességei a Tippmixen:


– A fogadások 33 százaléka a magyarok sikerére, 36 százaléka a döntetlenre, 31 százaléka pedig Portugália győzelmére érkezett.

– Dzsudzsák Balázs szerez gólt?: Az eseményre fogadók 99 százaléka bízott benne, hogy a magyar csapat kapitánya a kapuba talál Portugália ellen. Dzsudzsák meg is hálálta a bizalmat, két gólt is szerzett a mérkőzésen, ami 6,50-szeres oddsot ért.

– Gólszám 3,5: Bár az Eb eddigi mérkőzései nem hoztak gólzáport,  nem lehetett panasz a csapatok támadójátékára: 6 gól is született a találkozón. Az eseményre fogadók 58 százaléka érzett rá helyesen, hogy 3,5 gólnál több gól lesz.

– Mindkét csapat szerez gólt?: 20 276 fogadó gondolta úgy, hogy mindkét csapat védelme kapitulálni fog a mérkőzés folyamán, ami az erre a fogadási lehetőségre tippet leadók 98 százaléka.

Az egyik legügyesebb Tippix-fogadó egy nyíregyházi játékos volt. Ő 500 Ft-os téttel, 2-es kötés típusú fogadással 371 250 Ft-ot nyert! Pontosan eltalálta, hogy az Izland-Ausztria meccsen, Izland a félidőben is vezet majd és a végén is nyer. De aminek az igazán nagy nyereményét köszönheti, az a magyar-portugál meccs: pontosan eltalálta a 3-3 döntetetlent.

Lyon, 2016. június 22. Dzsudzsák Balázs örül a második góljának a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság F csoportja harmadik fordulójában játszott Magyarország - Portugália mérkőzésen, Lyonban 2016. június 22-én. MTI Fotó: Illyés Tibor

Lyon, 2016. június 22.
Dzsudzsák Balázs örül a második góljának a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság F csoportja harmadik fordulójában játszott Magyarország – Portugália mérkőzésen, Lyonban 2016. június 22-én.
MTI Fotó: Illyés Tibor

Kapcsolódó Cikkek

 • Netanjahu levele Orbánnak: Partnerségünk a következő években erősödni fog

  Netanjahu levele Orbánnak: Partnerségünk a következő években erősödni fog

  Köszönetet mondott Izrael iránti állhatatos barátságáért és az elmúlt években kialakított szoros szövetségesi kapcsolatért Orbán Viktornak írt válaszlevelében Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök, és sok sikert kívánt magyar kollégája újabb kormányzati ciklusára – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szerdán.

 • Navracsics: Európában nem lehetnek másodosztályú fogyasztók

  Navracsics: Európában nem lehetnek másodosztályú fogyasztók

  Európában nem lehetnek másodosztályú fogyasztók, az élelmiszerek kettős minőségére megoldást kell találni, az ugyanis aláássa az állampolgárok bizalmát, és gyengíti a belső piacot – közölte Navracsics Tibor oktatásért, kultúráért, ifjúságért és sportért felelős uniós biztos egy szerdai brüsszeli konferencián.

 • Szijjártó Péter: Magyarország egy kórház építését finanszírozza Szíriában

  Szijjártó Péter: Magyarország egy kórház építését finanszírozza Szíriában

  Amennyiben a biztonsági körülmények adottak lesznek, akkor Magyarország 5 millió euró (mintegy 1,5 milliárd forint) értékben kórházat fog építeni Szíriában. A beruházás hozzá fog járulni ahhoz, hogy minél többen és minél előbb haza tudjanak térni hazájukba, és ott megfelelő ellátást kapjanak – közölte Szijjártó Péter szerdán, az Európai Unió és az ENSZ által Szíria megsegítésére szervezett brüsszeli donorkonferencia szünetében.