EUR: 305,02 Ft
CHF: 276,54 Ft
2017. július 22., szombat
Magdolna

Extra

Tönkretenné a válás George Clooneyt

Igencsak bebiztosította magát George Clooney ügyvéd felesége, Amal, amikor igent mondott a legendásan csapodár életű hollywoodi sármőrnek. Mint kiderült, hatalmas vagyont bukna az 55 éves színész, ha bárkivel is félrelépne. Egy ismerősük úgy nyilatkozott, hogy „egy csúnya 220 millió dolláros válás lenne belőle, ha George megcsalná Amalt”. Az átszámítva 67 milliárd forintos összeg igencsak földhöz vágná a színészt, akit mostanában amúgy is elkerülnek a sikerfilmek, és már rég nem tartozik az álomgyár legjobban fizetett sztárjai közé.

Celebrities actors and Directors attends the Opening Ceremony for the 66th Berlin Film Festival at the Berlinale Palast. Featuring: Amal Clooney, George Clooney Where: Berlin, Germany When: 11 Feb 2016, Image: 273763871, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Wenn

Kapcsolódó Cikkek

  • 5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

    5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

    Nemrég kezdődött a Trónok harca legújabb évada, ami természetesen mindenféle rekordot megdöntött. A kritikusok szerint a nyitó epizód kissé vontatott volt, persze a rajongók így is odáig voltak Havas Jontól Daenerystől és a többiektől.

  • Cirkusz a Szigeten!

    Cirkusz a Szigeten!

    A Cirque du Sziget programhelyszín már bemutatkozásakor magasra tette a lécet, azóta is minden évben nagyszerű hazai és nemzetközi újcirkuszi produkciókat állít színpadra. Az egyre növekvő érdeklődés kiszolgálására idén már egy majdnem 1000 fős sátrat állítanak fel a szabadtéri színpad mellett, és a fesztivál fennállásának 25.