EUR: 309,90 Ft
CHF: 267,31 Ft
2017. szeptember 22., péntek
Móric

Extra

Tönkretenné a válás George Clooneyt

Igencsak bebiztosította magát George Clooney ügyvéd felesége, Amal, amikor igent mondott a legendásan csapodár életű hollywoodi sármőrnek. Mint kiderült, hatalmas vagyont bukna az 55 éves színész, ha bárkivel is félrelépne. Egy ismerősük úgy nyilatkozott, hogy „egy csúnya 220 millió dolláros válás lenne belőle, ha George megcsalná Amalt”. Az átszámítva 67 milliárd forintos összeg igencsak földhöz vágná a színészt, akit mostanában amúgy is elkerülnek a sikerfilmek, és már rég nem tartozik az álomgyár legjobban fizetett sztárjai közé.

Celebrities actors and Directors attends the Opening Ceremony for the 66th Berlin Film Festival at the Berlinale Palast. Featuring: Amal Clooney, George Clooney Where: Berlin, Germany When: 11 Feb 2016, Image: 273763871, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Wenn

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys egyik zenészét és stábja egyik tagját Rio de Janeiróban, a Copacabanán – tudósított a helyi médiára hivatkozva a The Guardian.

 • Vízben szült Szinetár Dóra

  Vízben szült Szinetár Dóra

  Vasárnap este született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, Makranczi Benjámin. A Hot! magazinnak adott interjújában a színésznő elmesélte, hogy három gyerekének világrajövetele közül Benjaminét viselte a legjobban.

 • Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Sok százmillót bukott el az utóbbi években Schobert Norbi. Volt idő, amikor a fitneszedzőnek és feleségének, Rubint Rékának a napi megélhetés is gondot okozott, nem beszélve a 2015-ben kirobbant Buda-Cash- és Quaestor-botrányokról, amelyek után Norbi maga vállalta a részvényesek kártalanítását.