EUR: 304,47 Ft
CHF: 272,87 Ft
2017. július 27., csütörtök
Olga, Liliána

Egyéb XVI.kerület

Új udvart kaptak az iskolások

Megújult a Móra Ferenc Általános Iskola udvara. Korábban ezen részen az iskola diákjai rossz állapotú, balesetveszélyes aszfalton voltak kénytelenek a szüneteket eltölteni, az udvar közepén található fák gyökerei az esőzések miatt mindig kimosódtak.

Végül az önkormányzat egy speciális udvar kialakítását határozta el, amely nem pusztán dekoratív és tartós, hanem a burkolat alatti vastag zúzottkő réteg a terület további erózióját is megállítja és a zöld felületen elszikkasztja a csapadékvizet. Az újjászületett játszóudvar területe meghaladja az 1000 négyzetmétert, a felújítás valamivel több mint 19 millió forintba került.

Kapcsolódó Cikkek

 • Éljenek a csepeliek!

  Éljenek a csepeliek!

  Együtt bulizott a család minden tagja Csepel Napján az Edda Művek koncertjén. A fiatalok az első sorban csápoltak a Szent Imre téren, a legkisebbeket pedig a nyakukba vették a szülők, hogy jobban lássanak.

 • „Tizennégy karátos est” Olt Tamással

  „Tizennégy karátos est” Olt Tamással

  A Nemzeti Színház művészei közül az előző évadban ő szerepelt a legtöbb előadásban, teátrumunkban nemrég rendezte a nagysikerű Ájlávjút, láthattuk a nézőcsúcsot döntő Kincsem című filmben, ráadásként néhány napon belül apukaként debütál Olt Tamás, aki a VIDOR Fesztiválon és az új évadban rendezőként is színre lép.

 • Több mint egymilliárd forint kutatásokra

  Több mint egymilliárd forint kutatásokra

  A Debreceni Egyetem 41 kutatója és posztdoktora nyert összesen több mint egymilliárd forintot meghaladó támogatást a Nemzeti Kutatási Fejlesztési és Innovációs (NKFI) Hivatal felfedező kutatásokat ösztönző programjaiban.