EUR: 308,35 Ft
CHF: 282,28 Ft
2017. május 24., szerda
Eszter, Eliza

Egyéb XIII.kerület

Újabb öt évre Markovits László a Vasas elnöke

A Vasas SC tisztújító közgyűlése további öt évre bizalmat szavazott a jelenlegi elnöknek. A titkos szavazás során Markovits Lászlót egyhangúlag támogatta a tagság és az általa felkért elnökséget is elfogadták.

Ezzel a régi-új elnök folytatja a 2002-ben elkezdett munkát, és negyedik ciklusát kezdi meg, amire korábban még nem volt példa a Vasas 105 éves fennállása során.
– Nap mint nap tapasztalom, hogy a Vasast széles körben szeretik és elismerik – mondta megválasztása után Markovits László. –  Érzésem szerint ezt elsősorban két dolognak köszönhetjük: egyrészt annak, hogy elismerik a klub által felmutatott teljesítményt, valamint annak a közösségformáló, összetartó erőnek, amit a Vasas iránti szeretet hoz magával. Megtisztelő, hogy egy ilyen hagyományokkal rendelkező egyesület történelmének részese lehetek, de ez egy csapatmunka, közvetlen munkatársaim és a szakosztályok nélkül nem menne.
Markovits László hozzátette, a  közeljövőben több létesítményfejlesztés kezdődik a klubnál.

ML

Még senki nem vezethette olyan sokáig a Vasast, mint Markovits László

– A Fáy utcában ősszel elkezdődik a kézilabdacsarnok teljes körű rekonstrukciója, év végén elindul a labdarúgó-stadion bontása, így ha minden jól megy, legkésőbb 2018 tavaszán már az új, 5000 fős Illovszky Stadionban játszhatja mérkőzéseit felnőtt labdarúgócsapatunk. A Folyondár utcában nyár végétől folyamatosan korszerűsítjük a teniszcentrumunkat, 2017-ben megépül az új edzőcsarnok, 2018 végére pedig a meglévő csarnok teljes körű felújításával zárnánk a sort. A különböző fejlesztések valamennyi létesítményünket érintik, így a Pasaréti Sportcentrumot és az olyan külsős helyszíneket is, mint a Normafán lévő síház.

A sportvezető a közelgő riói olimpia és paralimpia kapcsán elmondta, hogy jelen állás szerint legalább tizenkét sportoló képviseli majd a játékokon az egyesületet.
– Éremre vagy pontszerzésre esélyes versenyzőkről beszélünk, ami alátámasztja, hogy helyes volt a London után elindított, ötkarikás ciklusokra koncentráló stratégiánk.

Kapcsolódó Cikkek

 • Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok

  Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok

  Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok, amelyek a szolgáltatók jelenlegi legalacsonyabb árainál is 15 százalékkal kedvezőbb áron kínálnak majd szolgáltatást – közölte Deutsch Tamás miniszterelnöki biztos az Országgyűlés kulturális bizottságának és népjóléti bizottságának együttes ülésén kedden.

 • Ne feledje leadni személyi jövedelemadó-bevallását!

  Ne feledje leadni személyi jövedelemadó-bevallását!

  Már csak öt nap van a személyi jövedelemadó-bevallások leadására, amit az adózók még szombat délelőtt is megtehetnek a budapesti Eurocenterben – közölte a Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-vel.

 • Hatvan éve boldog feleségével Kányádi Sándor

  Hatvan éve boldog feleségével Kányádi Sándor

  Sztárként ünnepelték születésnapi köszöntésén a 88 éves, Kossuth-díjas erdélyi magyar költőt, Kányádi Sándort. A nemzet művésze sajnos egyre kevesebb találkozón tud megjelenni, miután összeroppant egy csigolyája és bottal közlekedik, de humora és lelkesedése a régi.