EUR: 307,76 Ft
CHF: 282,33 Ft
2017. május 30., kedd
Janka, Zsanett

Külföld

Újabb tragédia Orlandóban: Aligátor ragadott el egy kisgyereket

A floridai rendőrség széles körű kutatást indított egy kétéves fiú után, akit aligátor ragadott el egy orlandói üdülőhelyen.

A gyermek a Seven Seas Lagoon mesterséges tó sekély vizében játszott helyi idő szerint kedd este, amikor az állat elragadta. A fiú apja a vízbe vetette magát és megpróbálta kiragadni a mintegy másfél méteres állat álkapcsából a fiút – közölte Jerry Deming seriff.

Ötven rendőr és vadvédelmi szakértő kutat a térségben a gyerek után. Mintegy négyórányi kutatás után még nem találták meg a fiút.

A floridai hal- és vadvédelmi bizottság szerint az állam 67 megyéjében mindenhol élnek aligátorok a folyókban, tavakban, lápokban és mocsarakban. Az állatok számának növekedése miatt egyre gyakoribbak az alligátortámadások.

Kapcsolódó Cikkek

  • A nap képe: Ablakzsiráf

    A nap képe: Ablakzsiráf

    Félelmet nem ismerve, egy pálcikára tűzött banánnal etetett egy zsiráfot egy thaiföldi kislány. A Bangkok peremén található ablakok nélküli Safari World vadasparkban szinte bárki átélhet hasonló kalandot több tucatnyi állat társaságában, hiszen a park különlegessége, hogy a látogató teljes testközelből ismerkedhet meg több száz különféle állattal.

  • Hazatért a csavargó nyuszi

    Hazatért a csavargó nyuszi

    Egy kislány elejtette szeretett plüssnyusziját Sydneiben az egyik menetrend szerint közlekedő vonat kocsijában, miközben szülei a babakocsit igyekeztek minél hamarabb leemelni a szerelvényről Wynyard megállónál.