EUR: 303,72 Ft
CHF: 267,17 Ft
2017. augusztus 22., kedd
Menyhért, Mirjam

Extra

Újabb változások Somló Tamás állapotában

A legendás LGT zenekar oszlopos tagjáról hetek óta karingnek aggasztó hírek a sajtóban, ám biztosat még mindig nem lehet tudni az énekes egészségi állapotáról.

Mint arról korábban beszámoltunk, hiába reménykedtek a rajongók, hogy hamarosan újra láthatják kedvencüket a színpadon, Somló Tamás menedzsere lemondta a fellépéseket. Bár a beszámolók szerint már javult a pár napja otthon lábadozó énekes állapota, a koncerteket sajnos még nem tudja vállalni.

Ezeket a híreket hivatott megerősíteni az a Ripostnak nyilatkozó szomszéd is, aki azt állítja, hogy az elmúlt napokban már egyre gyakrabban látja Somlót, aki korábbi állapotához képest sokkal jobban fest.

Itt a házban mindenki nagyon szereti és tiszteli, bízunk abban, hogy mihamarabb meggyógyul. Szerintem vissza is szedett pár kilót, mert nagyon sovány volt” – árulta el Somló egyik szomszédja.

Kapcsolódó Cikkek

 • Válságban Xantus Barbara kapcsolata

  Válságban Xantus Barbara kapcsolata

  Egyik napról a másikra „bonyolult” státuszra változtatta közösségi oldalán a családi állapotát Xantus Barbara, aki a Borsnak nem is tagadta, bizony a vége felé jár a kapcsolata.

 • Peller Károly: A szaporítók is állatkínzók

  Peller Károly: A szaporítók is állatkínzók

  A Budapesti Operettszínház művészének élete elképzelhetetlen lenne szeretett kutyája Bóni és három cicája nélkül. Károly fontosnak tartja felhívni a figyelmet az állatkínzás elleni küzdelemre.

 • Hajdú Péter: A gyerekek nem pletykálnak Kata új párjáról

  Hajdú Péter: A gyerekek nem pletykálnak Kata új párjáról

  Bár szakított kedvesével, Eszterrel, szó sincs róla, hogy újra gyerekei édesanyján, Sarka Katán gondolkodna a producer. Mi több, egyáltalán nem foglalkozik a feleségével Hajdú, akinek gyermekei sem részletezik az édesanyjukkal és annak milliárdos párjával töltött időt.

 • 52 évesen is bombázó Liz Hurley

  52 évesen is bombázó Liz Hurley

  Megállt az idő Liz Hurley felett. Az 52 éves angol színésznő annyira jó formában van, hogy csak ámulunk. Remélhetőleg nem extrém, egészségre ártalmas fogyókúrának köszönheti bomba alakját, azt pletykálják ugyanis, hogy bármire képes, ha a külsejéről van szó.