EUR: 308,10 Ft
CHF: 282,65 Ft
2017. május 30., kedd
Janka, Zsanett

Extra

Újabb változások Somló Tamás állapotában

A legendás LGT zenekar oszlopos tagjáról hetek óta karingnek aggasztó hírek a sajtóban, ám biztosat még mindig nem lehet tudni az énekes egészségi állapotáról.

Mint arról korábban beszámoltunk, hiába reménykedtek a rajongók, hogy hamarosan újra láthatják kedvencüket a színpadon, Somló Tamás menedzsere lemondta a fellépéseket. Bár a beszámolók szerint már javult a pár napja otthon lábadozó énekes állapota, a koncerteket sajnos még nem tudja vállalni.

Ezeket a híreket hivatott megerősíteni az a Ripostnak nyilatkozó szomszéd is, aki azt állítja, hogy az elmúlt napokban már egyre gyakrabban látja Somlót, aki korábbi állapotához képest sokkal jobban fest.

Itt a házban mindenki nagyon szereti és tiszteli, bízunk abban, hogy mihamarabb meggyógyul. Szerintem vissza is szedett pár kilót, mert nagyon sovány volt” – árulta el Somló egyik szomszédja.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ők villantottak a legnagyobbat Cannes-ban

  Ők villantottak a legnagyobbat Cannes-ban

  A 70. Cannes-i Filmfesztivál sem maradhatott el kivillanó testrészek és alsóneműk nélkül. Idén a keblek helyett a tangákra fókuszáltak a lesifotósok, bár akadt olyan is, aki gyakorlatig meztelenül vonult végig a vörös szőnyegen.

 • Együtt szirtakiztak a sztárok

  Együtt szirtakiztak a sztárok

  Évek óta egészségügyi problémákkal küszködik a 67 éves színművész, akinek állapota egyre rosszabb: bármelyik pillanatban szétrobbanhat a gyomra.

 • Öngyilkosságot fontolgat Paudits

  Öngyilkosságot fontolgat Paudits

  Évek óta egészségügyi problémákkal küszködik a 67 éves színművész, akinek állapota egyre rosszabb: bármelyik pillanatban szétrobbanhat a gyomra.