EUR: 307,18 Ft
CHF: 281,71 Ft
2017. május 25., csütörtök
Orbán

Egyéb XV.kerület

Újpalotai Napok a művelődési házban

Három  napon  keresztül  egymást  érik  a   jobbnál  jobb  programok  a  XV.  Zsókavár   utca 15.-ben található Újpalotai Szabadidő  Központ  Közösségi  Házban.  Itt  rendezik   ugyanis június 10 és 12 között az Újpalotai  Napokat, melyen a csoportos sportbemutatók, a gyerekprogramok, a táncbemutatók,  a koncertek és a kutyás bemutatók tökéletesen megférnek majd egymás mellett. A  rendezvény idején a Zsókavár utcai könyv – tárban pénteken 13–18 óráig és szombaton  9– 18 óráig könyvárusítás lesz.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

 • Tisztább lett a tér

  Tisztább lett a tér

  Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.

 • Bombák földjén lakunk?

  Bombák földjén lakunk?

  Több száz házat kellett kiüríteni a kerületben, amikor a Csömöri út 101. számnál zajló építkezés közben találtak egy 50 kilogrammos, szovjet gyártmányú, FAB–50-es típusú rombolóbombát.