2018. március 22., csütörtök
Beáta, Izolda, Lea

Egyéb XV.kerület

Újpalotai Napok a művelődési házban

Három  napon  keresztül  egymást  érik  a   jobbnál  jobb  programok  a  XV.  Zsókavár   utca 15.-ben található Újpalotai Szabadidő  Központ  Közösségi  Házban.  Itt  rendezik   ugyanis június 10 és 12 között az Újpalotai  Napokat, melyen a csoportos sportbemutatók, a gyerekprogramok, a táncbemutatók,  a koncertek és a kutyás bemutatók tökéletesen megférnek majd egymás mellett. A  rendezvény idején a Zsókavár utcai könyv – tárban pénteken 13–18 óráig és szombaton  9– 18 óráig könyvárusítás lesz.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Világrekordért emeltek

  Világrekordért emeltek

  Debrecenben már advent idején elkezdődött a családok éve. Ebben az időszakban a programok elsősorban a családokat szólították meg, de a rendezőelv továbbra is ez maradt – hangsúlyozta Széles Diána alpolgármester.

 • Szakmák sztárjai versenyeznek

  Szakmák sztárjai versenyeznek

  A Dunaferr középiskola hat diákja, valamint a Lorántffy egy tanulója jutott be a Szakma Sztár Fesztivál verseny idei döntőjébe. Az előválogatók után a Dunaferrből az épület- és szerkezetlakatos, hegesztő, ipari gépész és karosszérialakatos szakok képviselői, a Lorántffyból pedig egy leendő fodrász jutott a fináléba.

 • Kőbánya hajóra szállt

  Kőbánya hajóra szállt

  Az eredetileg kőszállítóként is funkcionáló A38 hajó régóta az igényes zenét preferálók kedvelt helye.