EUR: 308,35 Ft
CHF: 282,48 Ft
2017. május 24., szerda
Eszter, Eliza

Belföld

Utolsókból Elsők

Verőfényes napsütésben vehette át Toyota Yaris Selection autóját Kertész Brigitta a Petőfi rádió nyertese a Toyota Sakura autószalon jóvoltából.

Miután Szilasi János a Sakura cégcsoport vezérigazgatója átadta a kocsikulcsot a boldog tulajdonosnak, Szakál Miklós máris bevetette magát, és mikrofonvégre kapta a nyertest.

indexKiderült, a hölgynek még nincs jogosítványa, de mint elmondta, már a napokban elkezdi a vezetői engedélyhez szükséges tanfolyamok elvégzését.

Brigitta elárulta, első útja a Volt fesztiválra vezet majd, természetesen akkor még más vezeti majd a kocsiját. Bár már két hete tudja, hogy övé az új Toyota, a hírt még mindig nem sikerült teljesen feldolgozni, mesélte nekünk mosolyogva.

_MTZ4136

Kapcsolódó Cikkek

  • Milliókért tanul a momentumos Oxfordban

    Milliókért tanul a momentumos Oxfordban

    Fénylő üstökösként robbantak a hazai politikai életbe, de a választók előtt „sötét lovak” a Momentum Mozgalom ifjú vezetői. Sorozatunkban bemutatjuk a Momentum valódi arcait, akik fiatalságuk ellenére is őriznek már csontvázakat szekrényeikben.

  • Magyar diákokra támadtak migránsok

    Magyar diákokra támadtak migránsok

    Helyén volt a kecskeméti tanár esze és szíve, ezért nem történt tragédia, amikor a francia határ előtt a kövekkel felfegyverkezett migránsok rátámadtak a diákokat szállító mikrobuszra.