EUR: 308,48 Ft
CHF: 287,52 Ft
2017. január 20., péntek
Fábián, Sebestyén

Belföld

Utolsókból Elsők

Verőfényes napsütésben vehette át Toyota Yaris Selection autóját Kertész Brigitta a Petőfi rádió nyertese a Toyota Sakura autószalon jóvoltából.

Miután Szilasi János a Sakura cégcsoport vezérigazgatója átadta a kocsikulcsot a boldog tulajdonosnak, Szakál Miklós máris bevetette magát, és mikrofonvégre kapta a nyertest.

indexKiderült, a hölgynek még nincs jogosítványa, de mint elmondta, már a napokban elkezdi a vezetői engedélyhez szükséges tanfolyamok elvégzését.

Brigitta elárulta, első útja a Volt fesztiválra vezet majd, természetesen akkor még más vezeti majd a kocsiját. Bár már két hete tudja, hogy övé az új Toyota, a hírt még mindig nem sikerült teljesen feldolgozni, mesélte nekünk mosolyogva.

_MTZ4136

Kapcsolódó Cikkek

  • Ez az a hely, ahol csokit lehet reggelizni

    Ez az a hely, ahol csokit lehet reggelizni

    Tényleg csokoládéból van a kastély? Tényleg minden csokoládéból készült? Ilyen kérdésekkel és várakozással vannak tele Willy Wonka (a Charlie és a csokigyár című film főhőse) rajongói, akik örömmel törnének egy darabot a „csokoládépalota” kerítéséből.

  • Felmostuk a padlót a Jobbikkal

    Felmostuk a padlót a Jobbikkal

    Hiába próbálkozott, a bíróság ajtót mutatott a cukipártnak: igenis le lehet írni, hogy törésvonalak vannak a Jobbik vezetésében, és azt, hogy Vona Gábor alatt pedig inoghat az elnöki szék.