EUR: 310,41 Ft
CHF: 259,14 Ft
2018. április 19., csütörtök
Emma

Egyéb XVIII.kerület

Vakáció helyben

A Bókay-kert és a Vilmos Endre Sportcentrum lesz a központja az idei nyári táboroknak. A Városgazda szervezésében több sportággal is megismerkedhetnek a gyerekek a szünidőben.

Bókay kert, strand, gyerekek (Fotó: Máté Krisztián)

Idén is benépesül a Bókay (Fotó: Máté Krisztián)

A nyári táborok időpontjai
Úszás/vízilabdatábor (10 turnus): június 20-tól augusztus 26-ig


Küzdősporttábor (3 turnus): június 20-tól, június 27-től és július 4-től

Strandlabdarúgó-tábor (3 turnus): június 20-tól, június 27-től és július 4-től (a tábor ideje alatt a nagypályás labdarúgással is ismerkedhetnek a gyermekek)

Labdarúgótábor (6 turnus): június 20-tól, június 27-től és július 4-től, augusztus 8-tól, augusztus 15-től és augusztus 22-től (a tábor ideje alatt a strandlabdarúgás rejtelmeibe is bepillanthatnak a gyermekek)

Sportágválasztó általános tábor (4 turnus): július 11-től, július 18-tól, július 25-től és augusztus 1-jétől

Érdeklődni Magdáné Illés Katalinnál a 06-30-190-6632-as telefonszámon, jelentkezni írásban az akademia@varosgazda18.hu e-mail-címen lehet.

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.