EUR: 307,28 Ft
CHF: 282,25 Ft
2017. május 26., péntek
Evelin, Fülöp

Egyéb XVIII.kerület

Vakáció helyben

A Bókay-kert és a Vilmos Endre Sportcentrum lesz a központja az idei nyári táboroknak. A Városgazda szervezésében több sportággal is megismerkedhetnek a gyerekek a szünidőben.

Bókay kert, strand, gyerekek (Fotó: Máté Krisztián)

Idén is benépesül a Bókay (Fotó: Máté Krisztián)

A nyári táborok időpontjai
Úszás/vízilabdatábor (10 turnus): június 20-tól augusztus 26-ig

Küzdősporttábor (3 turnus): június 20-tól, június 27-től és július 4-től

Strandlabdarúgó-tábor (3 turnus): június 20-tól, június 27-től és július 4-től (a tábor ideje alatt a nagypályás labdarúgással is ismerkedhetnek a gyermekek)

Labdarúgótábor (6 turnus): június 20-tól, június 27-től és július 4-től, augusztus 8-tól, augusztus 15-től és augusztus 22-től (a tábor ideje alatt a strandlabdarúgás rejtelmeibe is bepillanthatnak a gyermekek)

Sportágválasztó általános tábor (4 turnus): július 11-től, július 18-tól, július 25-től és augusztus 1-jétől

Érdeklődni Magdáné Illés Katalinnál a 06-30-190-6632-as telefonszámon, jelentkezni írásban az akademia@varosgazda18.hu e-mail-címen lehet.

Kapcsolódó Cikkek

 • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

 • Tisztább lett a tér

  Tisztább lett a tér

  Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.

 • Bombák földjén lakunk?

  Bombák földjén lakunk?

  Több száz házat kellett kiüríteni a kerületben, amikor a Csömöri út 101. számnál zajló építkezés közben találtak egy 50 kilogrammos, szovjet gyártmányú, FAB–50-es típusú rombolóbombát.