EUR: 305,18 Ft
CHF: 272,74 Ft
2017. július 27., csütörtök
Olga, Liliána

Egyéb XVIII.kerület

Vakáció helyben

A Bókay-kert és a Vilmos Endre Sportcentrum lesz a központja az idei nyári táboroknak. A Városgazda szervezésében több sportággal is megismerkedhetnek a gyerekek a szünidőben.

Bókay kert, strand, gyerekek (Fotó: Máté Krisztián)

Idén is benépesül a Bókay (Fotó: Máté Krisztián)

A nyári táborok időpontjai
Úszás/vízilabdatábor (10 turnus): június 20-tól augusztus 26-ig

Küzdősporttábor (3 turnus): június 20-tól, június 27-től és július 4-től

Strandlabdarúgó-tábor (3 turnus): június 20-tól, június 27-től és július 4-től (a tábor ideje alatt a nagypályás labdarúgással is ismerkedhetnek a gyermekek)

Labdarúgótábor (6 turnus): június 20-tól, június 27-től és július 4-től, augusztus 8-tól, augusztus 15-től és augusztus 22-től (a tábor ideje alatt a strandlabdarúgás rejtelmeibe is bepillanthatnak a gyermekek)

Sportágválasztó általános tábor (4 turnus): július 11-től, július 18-tól, július 25-től és augusztus 1-jétől

Érdeklődni Magdáné Illés Katalinnál a 06-30-190-6632-as telefonszámon, jelentkezni írásban az akademia@varosgazda18.hu e-mail-címen lehet.

Kapcsolódó Cikkek

 • Éljenek a csepeliek!

  Éljenek a csepeliek!

  Együtt bulizott a család minden tagja Csepel Napján az Edda Művek koncertjén. A fiatalok az első sorban csápoltak a Szent Imre téren, a legkisebbeket pedig a nyakukba vették a szülők, hogy jobban lássanak.

 • „Tizennégy karátos est” Olt Tamással

  „Tizennégy karátos est” Olt Tamással

  A Nemzeti Színház művészei közül az előző évadban ő szerepelt a legtöbb előadásban, teátrumunkban nemrég rendezte a nagysikerű Ájlávjút, láthattuk a nézőcsúcsot döntő Kincsem című filmben, ráadásként néhány napon belül apukaként debütál Olt Tamás, aki a VIDOR Fesztiválon és az új évadban rendezőként is színre lép.

 • Több mint egymilliárd forint kutatásokra

  Több mint egymilliárd forint kutatásokra

  A Debreceni Egyetem 41 kutatója és posztdoktora nyert összesen több mint egymilliárd forintot meghaladó támogatást a Nemzeti Kutatási Fejlesztési és Innovációs (NKFI) Hivatal felfedező kutatásokat ösztönző programjaiban.