2017. december 15., péntek
Valér

Egyéb XIII.kerület

Válogatott védőt igazolt a Vasas

Vaskó Tamás bár angyalföldön nevelkedett, még sosem játszott a Vasas felnőttcsapatában. Az elmúlt évben Békéscsabán szereplő válogatott védőnek most lesz erre lehetősége, hiszen a piros-kékekhez igazolt.

Felcsút, 2016. április 16. A békéscsabai Vaskó Tamás, miután gólt szerzett az a labdarúgó OTP Liga 30. fordulójában játszott Puskás Akadémia - Békéscsaba mérkőzésen a Pancho Arénában 2016. április 16-án. Puskás Akadémia - Békéscsaba 0-1. MTI Fotó: Illyés Tibor

Vaskó Tamás Békéscsabán csapatkapitány is volt (fotó: mti/Illyés Tibor)

Vaskót az elmúlt időszakban elkerülte a szerencse, hiszen előbb a Dunaújvárossal, majd a Békéscsabával is kiesett az NB I-ből.  A korábban a magyar válogatottban szintén pályára lépő, Angliában is megfordult védő azonban mindenképpen az első osztályban szeretett volna futballozni.
– Békéscsabán elfogadták a döntésemet, sőt még segítettek is. Voltak más lehetőségeim a Vasas mellett, de ez volt a legjobb döntés a karrierem és a családom szempontjából – mondta Vaskó Tamás a vasassc.hu-nak adott interjújában. – A Vasasnál kifejezetten kedvesen fogadtak. Czvitkovics Pétert, Remili Mohamedet, Hangya Szilvesztert már korábbról ismerem, nagyon szimpatikus társaság – tette hozzá a játékos, aki a jövőben nem szeretné, ha csapata a kiesőzónában szerepelne.
– Persze a célkitűzéseknél realistának kell lenni. A klubnak és a szurkolóknak ideje lenne végre örömet szerezni Angyalföldön, ebben szeretném segíteni őket.


Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.