EUR: 309,61 Ft
CHF: 289,14 Ft
2017. március 24., péntek
Gábor, Karina

Egyéb XIII.kerület

Válogatott védőt igazolt a Vasas

Vaskó Tamás bár angyalföldön nevelkedett, még sosem játszott a Vasas felnőttcsapatában. Az elmúlt évben Békéscsabán szereplő válogatott védőnek most lesz erre lehetősége, hiszen a piros-kékekhez igazolt.

Felcsút, 2016. április 16. A békéscsabai Vaskó Tamás, miután gólt szerzett az a labdarúgó OTP Liga 30. fordulójában játszott Puskás Akadémia - Békéscsaba mérkőzésen a Pancho Arénában 2016. április 16-án. Puskás Akadémia - Békéscsaba 0-1. MTI Fotó: Illyés Tibor

Vaskó Tamás Békéscsabán csapatkapitány is volt (fotó: mti/Illyés Tibor)

Vaskót az elmúlt időszakban elkerülte a szerencse, hiszen előbb a Dunaújvárossal, majd a Békéscsabával is kiesett az NB I-ből.  A korábban a magyar válogatottban szintén pályára lépő, Angliában is megfordult védő azonban mindenképpen az első osztályban szeretett volna futballozni.
– Békéscsabán elfogadták a döntésemet, sőt még segítettek is. Voltak más lehetőségeim a Vasas mellett, de ez volt a legjobb döntés a karrierem és a családom szempontjából – mondta Vaskó Tamás a vasassc.hu-nak adott interjújában. – A Vasasnál kifejezetten kedvesen fogadtak. Czvitkovics Pétert, Remili Mohamedet, Hangya Szilvesztert már korábbról ismerem, nagyon szimpatikus társaság – tette hozzá a játékos, aki a jövőben nem szeretné, ha csapata a kiesőzónában szerepelne.
– Persze a célkitűzéseknél realistának kell lenni. A klubnak és a szurkolóknak ideje lenne végre örömet szerezni Angyalföldön, ebben szeretném segíteni őket.

Kapcsolódó Cikkek

  • Tavaszi napfürdő

    Tavaszi napfürdő

    Lillafüred a borsodiak egyik kedvenc tavaszi kirándulóhelye. A Palotaszálló épülete, amely eredetileg kormányüdülőként, a II.

  • Tízmilliárd forintból újulhatnak meg a közutak

    Tízmilliárd forintból újulhatnak meg a közutak

    A Magyar Közút Nonprofit Zrt. hivatalosan is lezárta a téli útüzemeltetési időszakot. A tavaszias időjárás beköszöntével újra a kátyúzási, javítási munkákra helyezik a hangsúlyt a társaság szakemberei.