EUR: 312,95 Ft
CHF: 267,50 Ft
2018. március 24., szombat
Gábor, Karina

Egyéb XIII.kerület

Válogatott védőt igazolt a Vasas

Vaskó Tamás bár angyalföldön nevelkedett, még sosem játszott a Vasas felnőttcsapatában. Az elmúlt évben Békéscsabán szereplő válogatott védőnek most lesz erre lehetősége, hiszen a piros-kékekhez igazolt.

Felcsút, 2016. április 16. A békéscsabai Vaskó Tamás, miután gólt szerzett az a labdarúgó OTP Liga 30. fordulójában játszott Puskás Akadémia - Békéscsaba mérkőzésen a Pancho Arénában 2016. április 16-án. Puskás Akadémia - Békéscsaba 0-1. MTI Fotó: Illyés Tibor

Vaskó Tamás Békéscsabán csapatkapitány is volt (fotó: mti/Illyés Tibor)

Vaskót az elmúlt időszakban elkerülte a szerencse, hiszen előbb a Dunaújvárossal, majd a Békéscsabával is kiesett az NB I-ből.  A korábban a magyar válogatottban szintén pályára lépő, Angliában is megfordult védő azonban mindenképpen az első osztályban szeretett volna futballozni.
– Békéscsabán elfogadták a döntésemet, sőt még segítettek is. Voltak más lehetőségeim a Vasas mellett, de ez volt a legjobb döntés a karrierem és a családom szempontjából – mondta Vaskó Tamás a vasassc.hu-nak adott interjújában. – A Vasasnál kifejezetten kedvesen fogadtak. Czvitkovics Pétert, Remili Mohamedet, Hangya Szilvesztert már korábbról ismerem, nagyon szimpatikus társaság – tette hozzá a játékos, aki a jövőben nem szeretné, ha csapata a kiesőzónában szerepelne.
– Persze a célkitűzéseknél realistának kell lenni. A klubnak és a szurkolóknak ideje lenne végre örömet szerezni Angyalföldön, ebben szeretném segíteni őket.


Kapcsolódó Cikkek

 • Világrekordért emeltek

  Világrekordért emeltek

  Debrecenben már advent idején elkezdődött a családok éve. Ebben az időszakban a programok elsősorban a családokat szólították meg, de a rendezőelv továbbra is ez maradt – hangsúlyozta Széles Diána alpolgármester.

 • Szakmák sztárjai versenyeznek

  Szakmák sztárjai versenyeznek

  A Dunaferr középiskola hat diákja, valamint a Lorántffy egy tanulója jutott be a Szakma Sztár Fesztivál verseny idei döntőjébe. Az előválogatók után a Dunaferrből az épület- és szerkezetlakatos, hegesztő, ipari gépész és karosszérialakatos szakok képviselői, a Lorántffyból pedig egy leendő fodrász jutott a fináléba.

 • Kőbánya hajóra szállt

  Kőbánya hajóra szállt

  Az eredetileg kőszállítóként is funkcionáló A38 hajó régóta az igényes zenét preferálók kedvelt helye.