EUR: 309,50 Ft
CHF: 267,35 Ft
2017. szeptember 24., vasárnap
Gellért, Mercédesz

Extra

Varga Viki a legszexibb focistabarátnő

Nemrég az Eb egyik legszebb gólját lőtte Graziano Pellé. Az olasz csatárra nagyon büszke modellként dolgozó magyar modell barátnője, Varga Viki is.

Az olaszok büszkesége, Graziano Pellé nem csak jó játékos, de remek ízlése is van. A focista 2012-ben látta meg a gyönyörű Vikit, aki a hírek szerint először még kosarat adott neki. A jóképű olasz azonban nem adta fel, addig udvarolt a fiatal győri lánynak, amíg meg nem hódította a szívét. Viki később követte a focistát, aki Hollandiából Angliába igazolt. A szép pár még a Life magazin címlapján is szerepelt, így nem csodálkoznánk azon sem, ha később igazi világsztárokká válnának. Mindenesetre szerintünk a focistabarátnők közül Viki a legszexisebb!

Kapcsolódó Cikkek

 • Élőben a Sztárban sztárról!

  Élőben a Sztárban sztárról!

  Mindent megmutatunk, mindenről első kézből azonnal értesülhettek, ha vasárnap este élőben követitek velünk a Sztárban sztár műsorát.

 • Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys egyik zenészét és stábja egyik tagját Rio de Janeiróban, a Copacabanán – tudósított a helyi médiára hivatkozva a The Guardian.

 • Vízben szült Szinetár Dóra

  Vízben szült Szinetár Dóra

  Vasárnap este született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, Makranczi Benjámin. A Hot! magazinnak adott interjújában a színésznő elmesélte, hogy három gyerekének világrajövetele közül Benjaminét viselte a legjobban.

 • Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Sok százmillót bukott el az utóbbi években Schobert Norbi. Volt idő, amikor a fitneszedzőnek és feleségének, Rubint Rékának a napi megélhetés is gondot okozott, nem beszélve a 2015-ben kirobbant Buda-Cash- és Quaestor-botrányokról, amelyek után Norbi maga vállalta a részvényesek kártalanítását.