EUR: 308,50 Ft
CHF: 287,44 Ft
2017. január 20., péntek
Fábián, Sebestyén

Extra

Varga Viki a legszexibb focistabarátnő

Nemrég az Eb egyik legszebb gólját lőtte Graziano Pellé. Az olasz csatárra nagyon büszke modellként dolgozó magyar modell barátnője, Varga Viki is.

Az olaszok büszkesége, Graziano Pellé nem csak jó játékos, de remek ízlése is van. A focista 2012-ben látta meg a gyönyörű Vikit, aki a hírek szerint először még kosarat adott neki. A jóképű olasz azonban nem adta fel, addig udvarolt a fiatal győri lánynak, amíg meg nem hódította a szívét. Viki később követte a focistát, aki Hollandiából Angliába igazolt. A szép pár még a Life magazin címlapján is szerepelt, így nem csodálkoznánk azon sem, ha később igazi világsztárokká válnának. Mindenesetre szerintünk a focistabarátnők közül Viki a legszexisebb!

Kapcsolódó Cikkek

  • Zokogva borult férje sírjára Csongrádi Kata

    Zokogva borult férje sírjára Csongrádi Kata

    A napokban avatta fel özvegye, a néhai slágergyáros, S. Nagy István sírját. Csongrádi Kata könnyek között emlékezett egykori kedvesére. Korábban meglepő titkát is elárulta a Lokál olvasóinak: még mindig kapcsolatban áll elhunyt férjével, akinek kikéri a tanácsát egy-egy fontos döntéssel kapcsolatban.

  • Pasipéntek: állati férfiak – Fotók!

    Pasipéntek: állati férfiak – Fotók!

    Kevés szexibb dolgot lehet elképzelni a világon annál, mint hogy egy védtelen kiskutya a gazdája biztonságos karjaiban pihen, főleg ha a kutyatartó testépítő, tetoválások tarkítják a bicepszét, és mindezt fülledt fotókon örökítik meg.