EUR: 307,11 Ft
CHF: 282,03 Ft
2017. május 28., vasárnap
Emil, Csanád

Extra

Vége! Cooky otthagyta a rádiót

Élő adásban sokkolta a Music Fm hallgatóit Cooky, aki bejelentette, péntek este keveri utoljára a zenéket a kereskedelmi rádión.

Bár a reggeli Önindítóban még nem árult el több mindent a népszerű dj., a rádió közösségi oldalán hamar kiderült az igazság.

Bochkor Gábor és István Dani egy szomorkás képpel köszönt el műsorvezető társuktól. A kép fölé csak annyit írtak: „Az Önindító vendége Cooky, aki bejelentette, befejezi a rádiós pályafutását egy tévés kihívás miatt..:(( Ma délután hallhatjátok utoljára..Hiányozni fog Nektek is?”

cooky

Fotó: Facebook.hu

Kapcsolódó Cikkek

 • Elhunyt a legendás rockzenész

  Elhunyt a legendás rockzenész

  Reklámmentessé válik június elsejével az M2 gyermek- és ifjúsági csatorna abban az idősávban, amikor a legkisebbeknek szóló műsorokat sugározza.

 • Elhunyt Ruitner Sándor

  Elhunyt Ruitner Sándor

  Nyolcvannyolc éves korában szombaton elhunyt Ruitner Sándor dramaturg, rendező, zenei rendező, szerkesztő-riporter – közölte a család az MTI-vel.

 • Ők a Virtuózok nyeretesi

  Ők a Virtuózok nyeretesi

  A kicsik korcsoportjában Abouzahra Amira, a tiniknél Kis Radu, míg a nagyok között Kristóf Réka győzött a közmédia Virtuózok című klasszikus zenei tehetségkutatójában pénteki élő döntőjében.