2018. január 16., kedd
Gusztáv

Sport

Vérlázító! Így alázzák a mi Királyunkat a szaklapban

Felháborító karikatúrát mutattak be a Goal.com oldalán. Nincs is rá nyomdafestéket tűrő szó, mi minden jut az embernek az eszébe annak a karikatúra láttán, amit a Goal.com sport portál lehozott a Magyarország – Belgium meccs után.

Azontúl, hogy az egekbe szökik minden normális ember vérnyomása a felháborító rajz láttán, még az is felvetődik, vajon milyen lelkülete lehet Omar Momaninak, ennek a förmedvénynek a megrajzolójának, hiszen ez nem egy szellemes valami, hanem sértő és megalázó. Pláne annak fényében, hogy még a nemzetközi szakértők szerint is Király Gábor csodásan védett.


Egyébként úgy tűnik, a jordán nemzetiségű karikaturista rajzának témája pont visszafelé sült el, ugyanis a poszt alatt egyre többen bírálják a szerzőt.

Mi csak azt üzennénk Omar Momaninak, széllel szemben nem lehet p….ni!

Közben a szaklap oldaláról törölték a bejegyzést, így az már csak a karikaturista oldalán található meg.

belga

Fotó: Facebook.com

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Babos extázisban játszott Melbourne-ben

  Babos extázisban játszott Melbourne-ben

  Pazarul kezdte az Australian Opent Babos Tímea. A magyar klasszis szinte extázisban teniszezve 7:6, 6:2-re verte a tavaly két Grand Slam-tornán is elődöntőig jutó, tizedik helyen kiemelt Coco Vandeweghét.

 • Klopp: Mi a f.sz volt ez?

  Klopp: Mi a f.sz volt ez?

  Jürgen Kloppot annyira feldobta az eddig veretlen Manchester City elleni 4-3-as siker, hogy az amerikai NBC csatorna élő adásában nem igazán szalonképes kifejezés csúszott ki a száján.

 • Miklós Editet műteni kell, nem lesz ott az olimpián

  Miklós Editet műteni kell, nem lesz ott az olimpián

  Miklós Edit nem indul a phjongcshangi téli olimpián, miután az alpesi sízők világkupa-sorozatának ausztriai állomásán, a szombati szuperóriás-műlesiklás során bukott és jobb térdében elszakadt a keresztszalag.