EUR: 307,41 Ft
CHF: 287,02 Ft
2017. január 19., csütörtök
Sára, Márió

Külföld

Videó: két vödör aprópénzzel fizette ki gyorshajtási büntetését

vodor-penz

Egy texasi fickót gyorshajtáson kapták, amikor a megengedett 30 mérföldes sebességkorlátozás ellenére a gázpedálon ragadt a lába és 39-cel “repesztett” végig a traffipax előtt. A 9 mérföldes sebességtúllépés miatt napokkal később egy 212 dolláros csekket kapott, amin jól fel is kapta a vizet.

Brett Sanders sosem szállt szembe a törvénnyel, ezért jó amerikai állampolgár módjára a lehető leggyorsabban rendezte is a számlát – de nem akárhogy.

A srác két vödörnyi, nagyjából 22 ezer darab egycentessel állított be a hivatalba, amit lazán az ügyintéző asztalára borított. A hivatalnokok közel három órán át számolták az aprót, aminek a végén kiderült, hogy még egy 7 dollár 81 cent túlfizetése is lett.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rendrakásért kapott egymillió dollárt

  Rendrakásért kapott egymillió dollárt

  Miközben az amerikai Joemel Panisa reggel még azért morgolódott, mert a hóakadályok miatt nem tud munkába menni, pár órával később már 300 millió forint boldog tulajdonosa volt.

 • Élő adásban szunyókált el az asszony – Videó!

  Élő adásban szunyókált el az asszony – Videó!

  A spanyol tévétörténelem egyik legmókásabb pillanatát élték át annak a tévéműsornak a nézői, akik szemtanúi voltak a „Délután itt és most” című beszélgetős műsorban elszundító vendég szunyókálásának.

 • Magyarbarát elnök az EP élén

  Magyarbarát elnök az EP élén

  Antonio Tajani lett az EP új elnöke. Kinevezésével Donald Trump után újabb erős ember tűnt fel a nemzetközi porondon, aki szimpatizál Magyarországgal.