EUR: 307,30 Ft
CHF: 281,43 Ft
2017. május 26., péntek
Evelin, Fülöp

Egyéb XX.kerület XXIII.kerület

Zárásként egy hazai, egy idegenbeli meccs

Hazai pályán zárja az NB II-es labdarúgó-bajnokságot a  Soroksár. A csapat június 5-én 18 órától a Haraszti úton  a Sopron csapatát fogadja. Nincs ilyen „szerencséjük” az  ESMTK szurkolóinak, akiknek Hódmezővásárhelyig kell  utazniuk, ha az utolsó fordulóban látni akarják az NB III- ban szereplő csapatukat. Az mérkőzés szintén június 5-én  18 órakor kezdődik.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

 • Tisztább lett a tér

  Tisztább lett a tér

  Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.

 • Bombák földjén lakunk?

  Bombák földjén lakunk?

  Több száz házat kellett kiüríteni a kerületben, amikor a Csömöri út 101. számnál zajló építkezés közben találtak egy 50 kilogrammos, szovjet gyártmányú, FAB–50-es típusú rombolóbombát.