EUR: 310,80 Ft
CHF: 259,52 Ft
2018. április 23., hétfő
Béla

Egyéb X.kerület

A Kőér utcából Rióba

A 36 fős  olimpiai úszócsapatból nyolc versenyző Kőbányáról indul érmet és dicsőséget szerezni Rióba. Horváth Dávid, Késely Ajna, Pulai Bence, Pulai Vince, Reményi Ármin, Risztov Éva, Szabó Norbert és Telegdy Ádám mind a Kőbánya SC versenyzői.

„… Elmehet a klubtól Bernek Péter, Cseh László, Kozma Dominik, Szilágyi Liliána, a szervezett és gondos utánpótlás-nevelés akkor is meghozza gyümölcsét. Nem elég, hogy sportolóink megnyerték a Béka Derbyt, a Delfin ob-t, az ifjúsági ob-t, sikerrel szerepeltek a felnőtt ob-n és a miskolci hosszú távú medencés ob-n, most a legtöbb versenyzőt adják a 36 fős riói úszócsapatba” – írta Facebook-oldalán az egyesület.


horvath_davidmob

Horváth Dávid fotó:MOB

Tbiliszi, 2015. július 28. Késely Ajna a célban a 800 méteres gyorsúszás döntőjében a 13. nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon (EYOF) Tbilisziben 2015. július 28-án. MTI Fotó: MOB / Szalmás Péter

Késely Ajna MTI Fotó: MOB / Szalmás Péter

London, 2016. május 20. Pulai Bence a 100 méteres pillangóúszás középfutamában az úszó, műugró és szinkronúszó Európa-bajnokságon a London Aquatics Centerben 2016. május 20-án. MTI Fotó: Kovács Anikó

Pulai Bence MTI Fotó: Kovács Anikó

PulaiVincemob

Pulai Vince fotó:MOB

 

Kazany, 2015. július 28. Risztov Éva a nyíltvízi úszók 10 kilométeres versenyében a kazanyi vizes világbajnokságon 2015. július 28-án. A magyar versenyző a 10. helyen végzett, és kvótát szerzett a riói ötkarikás játékokra. MTI Fotó: Kovács Anikó


Risztov Éva 
MTI Fotó: Kovács Anikó

Nanking, 2014. augusztus 18. A győztes magyar Grátz Benjámin (felül) és honfitársa, Szabó Norbert a férfi 200 méteres vegyesúszás döntője után a kínai Nankingban rendezett ifjúsági olimpián 2014. augusztus 18-án. (MTI/EPA/Rolex Dela Pena)

Szabó Norbert(Balra) (MTI/EPA/Rolex Dela Pena)

Budapest, 2016. július 6. Telegdy Ádám úszó a Syma Rendezvényközpontban tartott fotózáson 2016. július 6-án. A sportoló kvótát szerzett a riói nyári olimpiára. MTI Fotó: Kovács Attila


Telegdy Ádám 
MTI Fotó: Kovács Attila

 

Reményi Ármin

Reményi Ármin fotó:facebook/Reményi Ármin

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Négy embert megöltek egy étteremben

  Négy embert megöltek egy étteremben

  Négy embert megölt, további hármat pedig megsebesített egy lövöldöző férfi vasárnapra virradó éjjel az egyesült államokbeli Nashville közelében egy Waffle House étteremben.

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.