2018. január 20., szombat
Fábián, Sebestyén

Egyéb X.kerület

A Kőér utcából Rióba

A 36 fős  olimpiai úszócsapatból nyolc versenyző Kőbányáról indul érmet és dicsőséget szerezni Rióba. Horváth Dávid, Késely Ajna, Pulai Bence, Pulai Vince, Reményi Ármin, Risztov Éva, Szabó Norbert és Telegdy Ádám mind a Kőbánya SC versenyzői.

„… Elmehet a klubtól Bernek Péter, Cseh László, Kozma Dominik, Szilágyi Liliána, a szervezett és gondos utánpótlás-nevelés akkor is meghozza gyümölcsét. Nem elég, hogy sportolóink megnyerték a Béka Derbyt, a Delfin ob-t, az ifjúsági ob-t, sikerrel szerepeltek a felnőtt ob-n és a miskolci hosszú távú medencés ob-n, most a legtöbb versenyzőt adják a 36 fős riói úszócsapatba” – írta Facebook-oldalán az egyesület.


horvath_davidmob

Horváth Dávid fotó:MOB

Tbiliszi, 2015. július 28. Késely Ajna a célban a 800 méteres gyorsúszás döntőjében a 13. nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon (EYOF) Tbilisziben 2015. július 28-án. MTI Fotó: MOB / Szalmás Péter

Késely Ajna MTI Fotó: MOB / Szalmás Péter

London, 2016. május 20. Pulai Bence a 100 méteres pillangóúszás középfutamában az úszó, műugró és szinkronúszó Európa-bajnokságon a London Aquatics Centerben 2016. május 20-án. MTI Fotó: Kovács Anikó

Pulai Bence MTI Fotó: Kovács Anikó

PulaiVincemob

Pulai Vince fotó:MOB

 

Kazany, 2015. július 28. Risztov Éva a nyíltvízi úszók 10 kilométeres versenyében a kazanyi vizes világbajnokságon 2015. július 28-án. A magyar versenyző a 10. helyen végzett, és kvótát szerzett a riói ötkarikás játékokra. MTI Fotó: Kovács Anikó


Risztov Éva 
MTI Fotó: Kovács Anikó

Nanking, 2014. augusztus 18. A győztes magyar Grátz Benjámin (felül) és honfitársa, Szabó Norbert a férfi 200 méteres vegyesúszás döntője után a kínai Nankingban rendezett ifjúsági olimpián 2014. augusztus 18-án. (MTI/EPA/Rolex Dela Pena)

Szabó Norbert(Balra) (MTI/EPA/Rolex Dela Pena)

Budapest, 2016. július 6. Telegdy Ádám úszó a Syma Rendezvényközpontban tartott fotózáson 2016. július 6-án. A sportoló kvótát szerzett a riói nyári olimpiára. MTI Fotó: Kovács Attila


Telegdy Ádám 
MTI Fotó: Kovács Attila

 

Reményi Ármin

Reményi Ármin fotó:facebook/Reményi Ármin

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Meglepő fotót osztott meg követőivel Czippán Anett. A műsorvezető tavaly novemberben adott életet második gyermekének, Somának és szerette volna megmutatni, hogy a szoptatás mennyire fájdalmas tud lenni.

 • A közösség ünnepe

  A közösség ünnepe

  Hetedik alkalommal rendezték meg a város bálját, amelynek bevételét ezúttal a kanizsai gyermekotthon javára fordítják: az intézményben sószobát és sportpályát akarnak kialakítani.

 • Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  A korábbi hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Jótékonysági Rotary-bált. Mivel a célok közösek, a Sopronban működő két Rotary klub együtt szervezi a rangos eseményt a Liszt Központban január 20-án.

 • A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  Megkezdődtek  a korábbi II. számú rendelőintézet (“Zöld SZTK”) átalakítási- felújítási munkálatai. Ahogy arról már beszámoltunk, a Fejér Megyei Kormányhivatal költözik majd a jelenleg használaton kívüli épületbe.