EUR: 307,61 Ft
CHF: 267,46 Ft
2017. október 17., kedd
Hedvig

Aktuális IX.kerület

A Nagy Testvér mindent lát! Kifosztottak egy férfit a 6-os villamoson – Videó!

Vasárnap délután a XI. kerületi rendőrök tetten érték azt az 53 éves hajdúhadházi férfit és társát, egy 22 éves pilismaróti nőt, akik kiraboltak egy alvó férfit a 6-os villamoson. A rablók a Karinthy Frigyes úti végállomáson próbálták meg kizsebelni a férfit, ám pechükre az egyik térfigyelő kamera mindent rögzített. Az ügyükben kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást – írja a police.hu.

Kapcsolódó Cikkek

 • A nap képe: Portugál pokol

  A nap képe: Portugál pokol

  Legalább kilenc ember életét vesztette a Portugáliában és Északnyugat-Spanyolországban vasárnap óta tomboló erdőtüzekben.

 • Bosszút állt a bankáron volt barátnője

  Bosszút állt a bankáron volt barátnője

  Guy Gentile Wall Street-i bankár másfél éven keresztül járt együtt huszonnégy éves orosz modell barátnőjével. Minden jel arra utalt, hogy ebből a kapcsolatból hamarosan lagzi lesz, hiszen nagyon jó kapcsolat alakult ki a fiatal pár között.

 • Tovább marakodik a baloldal

  Tovább marakodik a baloldal

  Nagyon elegük van már az embereknek a baloldali hisztiből. Lassan már gyomorgörcsöt okozó szitokszóvá válik az összefogás kifejezés. A legnagyobb közösségi oldalon most például óriási a felháborodás, mert az ellenzéki pártok sorra lemondták, hogy egy színpadra álljanak a közös október 23-ai rendezvényen.