EUR: 308,19 Ft
CHF: 266,08 Ft
2017. október 19., csütörtök
Nándor

Belföld

Albérlettel akar nőt szerezni Zoli

„Ingyen albérlet családalapításért egy lánynak” – olvastuk egy hirdetésben. Tárcsáztuk  a számot. Érdekes beszélgetésben volt részünk.

– Nem adom fel, amíg nem találok valakit! Nem árulok zsákbamacskát: 30 éves vagyok, konzervatív, nemesi családból származom, raktárosként dolgozom. Normális kapcsolatot keresek, nem csak szexet akarok! Hogy is kérhetnék ilyet? Az szinte erőszak lenne, és én nem vagyok az a típus! – állította a Zoltánként bemutatkozó férfi, aki mára a személyes ismerkedéssel és a társkereső oldalakkal is leszámolt.

– Más nem maradt, csak az, hogy így keressek párt. Megesküdtem magamnak, hogy nem fogok konkrétumokat mondani, csak személyesen találkozom, de te elég rendesen beszélsz, normális a hangod, ezért veled nyíltan beszélek! – sokkolt minket a vonal túlsó végén. Talán kissé meglepő, de Zoltán hirdetésére korábban két lány is jelentkezett.

– Lakott már nálam két lány, de katasztrófa volt! – háborgott Zoltán. Elmondása szerint az egyik lány igénytelen volt. –  A másik meg olyat akart tőlem, amit én nem! – Mégis mi lehetett az? – bukott ki belőlünk. – Hát szexet, de óvszer nélkül! – felelte. A hirdető ezután részletesen elmesélte a meghiúsult  légyott minden apró részletét, de ettől megkímélnénk olvasóinkat. – Nagy akaraterővel visszautasítottam! – zárta a történetet. Zoltán szerint végül egyik lány sem jelentkezett újra.

A férfit egyébként számtalan hirdetési oldalról kitiltották már, de ő kitartóan újra és újra regisztrál.

Beteges történet

A hirdetés kapcsán felkerestük Csides Kata szexuálpszichológust, akit nagyon megleptek a hallottak. – Attól tartok, hogy egy ilyen ismerkedési módszerrel mások is megpróbálkoznak majd. Pedig nem érdemes, mert egy kiszolgáltatottságra épülő kapcsolatban a nő egyenrangúsága alaposan megkérdőjelezhető. Márpedig akinek lakhatásra van szüksége, az kiszolgáltatott egy ilyen helyzetben – magyarázta a szakember, aki kissé „betegesnek” tartja a történetet.

Couple in the living room, Image: 77341964, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, BE&W

Credit line: Profimedia, BE&W

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Nem engedünk a 48-ból

    Nem engedünk a 48-ból

    A magyar az furfangos, ravasz, nem szeret veszíteni és éppen ezért felettébb találékony. Ezért a magyaron kiigazodni nagyon-nagyon keveseknek sikerül csupán.

  • Beköltözik az egyetem

    Beköltözik az egyetem

    Hamarosan az Olajág Otthonok lakói is akadémiai hallgatókká válhatnak, a Zsigmond Király Egyetem előadói ugyanis itt is elindítják az Idősek Akadémiája előadás-sorozatát.