EUR: 308,58 Ft
CHF: 288,13 Ft
2017. március 28., kedd
Gedeon, Johanna

Belföld

Albérlettel akar nőt szerezni Zoli

„Ingyen albérlet családalapításért egy lánynak” – olvastuk egy hirdetésben. Tárcsáztuk  a számot. Érdekes beszélgetésben volt részünk.

– Nem adom fel, amíg nem találok valakit! Nem árulok zsákbamacskát: 30 éves vagyok, konzervatív, nemesi családból származom, raktárosként dolgozom. Normális kapcsolatot keresek, nem csak szexet akarok! Hogy is kérhetnék ilyet? Az szinte erőszak lenne, és én nem vagyok az a típus! – állította a Zoltánként bemutatkozó férfi, aki mára a személyes ismerkedéssel és a társkereső oldalakkal is leszámolt.

– Más nem maradt, csak az, hogy így keressek párt. Megesküdtem magamnak, hogy nem fogok konkrétumokat mondani, csak személyesen találkozom, de te elég rendesen beszélsz, normális a hangod, ezért veled nyíltan beszélek! – sokkolt minket a vonal túlsó végén. Talán kissé meglepő, de Zoltán hirdetésére korábban két lány is jelentkezett.

– Lakott már nálam két lány, de katasztrófa volt! – háborgott Zoltán. Elmondása szerint az egyik lány igénytelen volt. –  A másik meg olyat akart tőlem, amit én nem! – Mégis mi lehetett az? – bukott ki belőlünk. – Hát szexet, de óvszer nélkül! – felelte. A hirdető ezután részletesen elmesélte a meghiúsult  légyott minden apró részletét, de ettől megkímélnénk olvasóinkat. – Nagy akaraterővel visszautasítottam! – zárta a történetet. Zoltán szerint végül egyik lány sem jelentkezett újra.

A férfit egyébként számtalan hirdetési oldalról kitiltották már, de ő kitartóan újra és újra regisztrál.

Beteges történet

A hirdetés kapcsán felkerestük Csides Kata szexuálpszichológust, akit nagyon megleptek a hallottak. – Attól tartok, hogy egy ilyen ismerkedési módszerrel mások is megpróbálkoznak majd. Pedig nem érdemes, mert egy kiszolgáltatottságra épülő kapcsolatban a nő egyenrangúsága alaposan megkérdőjelezhető. Márpedig akinek lakhatásra van szüksége, az kiszolgáltatott egy ilyen helyzetben – magyarázta a szakember, aki kissé „betegesnek” tartja a történetet.

Couple in the living room, Image: 77341964, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, BE&W

Credit line: Profimedia, BE&W

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Tasnádi: Csak testőrként mentem a találkozóra

  Tasnádi: Csak testőrként mentem a találkozóra

  Veszélyes emberekkel szervezett üzleti találkozóra kísérte el feltételezett bűntársát, ezért van most házi őrizetben – állította lapunknak Tasnádi Péter, akit a múlt héten fogtak el a zsaruk.

 • Dopeman emberei megrúgták a liberálisok aktivistáját?

  Dopeman emberei megrúgták a liberálisok aktivistáját?

  A rendőrség kiszállása vetett véget annak a csetepaténak, amely még múlt szombaton történt Budapesten, a VIII. kerületi Mátyás téren. Az MSZP által támogatott Dopeman aktivistái tűztek össze a liberálisok jelöltjeként induló Bolba Márta egyik aktivistájával, Erőss Gáborral.

 • Egy gyurmaszörnynek a WC sem ellenfél

  Egy gyurmaszörnynek a WC sem ellenfél

  Új gyurmát kapott az a kisfiú a Fővárosi Csatornázási Művek Zrt.-től, aki két hete a vécé lefolyójába ejtette zöld gyurmaszörnyét. Áron a történtek után könnyfakasztó levelet írt a cégnek, hogy juttassák vissza neki kis kedvencét.