2018. március 19., hétfő
József, Bánk

Extra

Állati reggel volt a Talpra magyarban

Izgalmas 2 hét után véget ért a Talpra magyar vendég műsorvezetőinek felsorakoztatása.

Megannyi rendhagyó reggelen vagyunk túl,nagyon élveztük ezeket a különleges adásokat. Volt akivel már többször dolgoztam együtt és baráti is a viszonyunk, volt akit most ismerhettem meg és volt akivel sok év után találkoztunk össze újból – mondta Szakál Miki műsorvezető.


Pénteken az Animal Cannibals ébresztette a rádió hallgatóit.

Fantasztikus élmény a fiúkkal együtt műsort vezetni. Ugyanaz a lendület van bennük még mindig, mint amikor berobbantak a Takarítónővel – mesélte élményeit a műsorvezető. Azt éreztem, hogy semmit nem változtak azóta, maximum kicsit öregebbek lettünk mind. Készültem egy testhezálló feladattal a fiúknak, magyar és külföldi zenei párosokat kellett felismerniük. Meglepően jó arányban találták el – árulta el Szakál Miki.

8C3A2114
A mai zenék között szerepelt többek közt a The Biebers – Sun is Shining című új dala, Punnanytól az Élvezd illetve a Diaz & Mentha – A Part című slágere.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Kézrátétellel gyógyít Papadimitriu Athina

    Kézrátétellel gyógyít Papadimitriu Athina

    Papadimitriu Athina élete örökre megváltozott, amikor 23 éves öccsét tragikus hirtelenséggel elvesztette. A színésznő szerette jelenlétét a mai napig érzi, és az idő során egy olyan technikát is megtanult, amellyel képes mások testét és lelkét is meggyógyítani.

  • Saját képletét akarta a sírjára Hawking

    Saját képletét akarta a sírjára Hawking

    Hetvenhat évesen, a Pi világnapján hunyt el Stephen Hawking, minden idők egyik legkiválóbb elméleti fizikusa. Élete nagy részét egy gyógyíthatatlan betegsége miatt saját teste fogságában töltötte, ám elméje mindeközben csúcssebességgel szárnyalt.