EUR: 309,86 Ft
CHF: 267,41 Ft
2017. szeptember 22., péntek
Móric

Extra

Állati reggel volt a Talpra magyarban

Izgalmas 2 hét után véget ért a Talpra magyar vendég műsorvezetőinek felsorakoztatása.

Megannyi rendhagyó reggelen vagyunk túl,nagyon élveztük ezeket a különleges adásokat. Volt akivel már többször dolgoztam együtt és baráti is a viszonyunk, volt akit most ismerhettem meg és volt akivel sok év után találkoztunk össze újból – mondta Szakál Miki műsorvezető.

Pénteken az Animal Cannibals ébresztette a rádió hallgatóit.

Fantasztikus élmény a fiúkkal együtt műsort vezetni. Ugyanaz a lendület van bennük még mindig, mint amikor berobbantak a Takarítónővel – mesélte élményeit a műsorvezető. Azt éreztem, hogy semmit nem változtak azóta, maximum kicsit öregebbek lettünk mind. Készültem egy testhezálló feladattal a fiúknak, magyar és külföldi zenei párosokat kellett felismerniük. Meglepően jó arányban találták el – árulta el Szakál Miki.

8C3A2114
A mai zenék között szerepelt többek közt a The Biebers – Sun is Shining című új dala, Punnanytól az Élvezd illetve a Diaz & Mentha – A Part című slágere.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys egyik zenészét és stábja egyik tagját Rio de Janeiróban, a Copacabanán – tudósított a helyi médiára hivatkozva a The Guardian.

 • Vízben szült Szinetár Dóra

  Vízben szült Szinetár Dóra

  Vasárnap este született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, Makranczi Benjámin. A Hot! magazinnak adott interjújában a színésznő elmesélte, hogy három gyerekének világrajövetele közül Benjaminét viselte a legjobban.

 • Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Sok százmillót bukott el az utóbbi években Schobert Norbi. Volt idő, amikor a fitneszedzőnek és feleségének, Rubint Rékának a napi megélhetés is gondot okozott, nem beszélve a 2015-ben kirobbant Buda-Cash- és Quaestor-botrányokról, amelyek után Norbi maga vállalta a részvényesek kártalanítását.