EUR: 305,02 Ft
CHF: 276,54 Ft
2017. július 22., szombat
Magdolna

Extra

Állati reggel volt a Talpra magyarban

Izgalmas 2 hét után véget ért a Talpra magyar vendég műsorvezetőinek felsorakoztatása.

Megannyi rendhagyó reggelen vagyunk túl,nagyon élveztük ezeket a különleges adásokat. Volt akivel már többször dolgoztam együtt és baráti is a viszonyunk, volt akit most ismerhettem meg és volt akivel sok év után találkoztunk össze újból – mondta Szakál Miki műsorvezető.

Pénteken az Animal Cannibals ébresztette a rádió hallgatóit.

Fantasztikus élmény a fiúkkal együtt műsort vezetni. Ugyanaz a lendület van bennük még mindig, mint amikor berobbantak a Takarítónővel – mesélte élményeit a műsorvezető. Azt éreztem, hogy semmit nem változtak azóta, maximum kicsit öregebbek lettünk mind. Készültem egy testhezálló feladattal a fiúknak, magyar és külföldi zenei párosokat kellett felismerniük. Meglepően jó arányban találták el – árulta el Szakál Miki.

8C3A2114
A mai zenék között szerepelt többek közt a The Biebers – Sun is Shining című új dala, Punnanytól az Élvezd illetve a Diaz & Mentha – A Part című slágere.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • 5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

    5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

    Nemrég kezdődött a Trónok harca legújabb évada, ami természetesen mindenféle rekordot megdöntött. A kritikusok szerint a nyitó epizód kissé vontatott volt, persze a rajongók így is odáig voltak Havas Jontól Daenerystől és a többiektől.

  • Cirkusz a Szigeten!

    Cirkusz a Szigeten!

    A Cirque du Sziget programhelyszín már bemutatkozásakor magasra tette a lécet, azóta is minden évben nagyszerű hazai és nemzetközi újcirkuszi produkciókat állít színpadra. Az egyre növekvő érdeklődés kiszolgálására idén már egy majdnem 1000 fős sátrat állítanak fel a szabadtéri színpad mellett, és a fesztivál fennállásának 25.