EUR: 307,31 Ft
CHF: 281,64 Ft
2017. május 26., péntek
Evelin, Fülöp

Sport

Babos Tímea párosban negyeddöntős

Nehéz mérkőzést játszott Wimbledonban a Babos Tímea – Jaroszlava Svedova páros a Johanna Konta – Maria Sanchez kettős ellen, de a meccs végén Babosék örülhettek. A magyar – kazah kettős nem kezdte jól az első szettet és ez döntőnek bizonyult. Timi és Svedova elveszítették az első adogatójátékot. A második szettben azonban már simán jött a papírforma, 6:1-re meg is nyerték a játékrészt. A harmadik és egyben mindent eldöntő játszmát is sikerült hozniuk 7:5 arányban. Timi és Svedova következő ellenfele a Martina Hingis – Sania Mirza duó lesz, csütörtökön 12.30 órakor.

Kapcsolódó Cikkek

 • Mourinho: Még mindig én vagyok a legjobb!

  Mourinho: Még mindig én vagyok a legjobb!

  Újra ragyog José Mourinho csillaga. A Manchester United 2-0-ra verte az Ajaxot az Európa Liga döntőjében, s ezzel nem csupán a csapat gyűjteményéből hiányzó trófeát szerezte meg, de a BL-indulás jogát is.

 • Aranymeccs a Bozsik Stadionban

  Aranymeccs a Bozsik Stadionban

  Szombaton igazi csúcsrangadóval zárul az NB I 2016–17-es szezonja, hiszen a listavezető Honvéd fogadja hazai pályán a második Videoton csapatát.

 • BL-döntővel avatják a Duna Arénát

  BL-döntővel avatják a Duna Arénát

  A hétvégén felavatják a Duna Arénát, „leánykori nevén” Dagály uszodát. A hivatalos megnyitón már túl vagyunk, de ezúttal élesben vizsgázik a létesítmény: Európa legjobb hat vízilabda-klubcsapata mérkőzik egymással.