EUR: 305,49 Ft
CHF: 268,89 Ft
2017. július 28., péntek
Szabolcs

Aktuális

Belehalt a Balaton Soundon szerzett sérüléseibe egy 18 éves lány

A tinédzser először rosszullétre panaszkodott, ezért barátai a fesztivál területén működő egészségügyi ellátóba kísérték.Az ápolószemélyzet megvizsgálta a fiatal lányt, majd folyadék- és ásványianyag-pótlás után elengedték – írja a Bors. Nincs kizárva, hogy valamilyen tudatmódosító szer hatása alatt lehetett, ugyanis nem sokkal később a lány elesett és beverte a fejét a betonba. Ezt követően azonnal kórházba szállították, ahol kiderült, hogy nagy a baj. Sajnos a gyors orvosi beavatkozás ellenére sem tudták megmenteni a fiatal lány életét.

A család a történtek után azonnal felvette a kapcsolatot egy jogásszal, ugyanis tudni szeretnék, hogy mi történt a gyermekükkel. A rendőrség egyelőre nem indított eljárást az ügyben.

Nem ez volt az egyetlen negatív történet, ami beárnyékolta a fesztivál jó hangulatát. Mint arról korábban mi is beszámoltunk, eszméletlen állapotban találtak két lányt a Zamárdiban rendezett Balaton Sound egyik fellépője, a kanadai DVBBS öltözőkonténerében. A rendőrség négy külföldi férfit állított elő. A nyomozás még jelenleg is tart.

Kapcsolódó Cikkek

  • Levágott péniszével dobálta a rendőröket

    Levágott péniszével dobálta a rendőröket

    Egy őrjöngő, önkívületi állapotban lévő férfihoz riasztották a rendőrséget Chicagoban. Nem kizárt, hogy az önmagából, meztelenül randalírozó ámokfutó valamilyen drog hatása alatt lehetett, ugyanis amikor az egyenruhások megpróbálták lecsillapítani, az szó nélkül rátámadott a szolgálatot teljesítő járőrökre.

  • Soros pénzén utazgat a Simicska-féle Index

    Soros pénzén utazgat a Simicska-féle Index

    Felettébb érdekes beszélgetésre bukkant a Facebookon az Origo. A lap szerint Soros György alapítványától, az OSIFE-től kap pénzt a jobbikos Simicska Lajos újságja, az Index egyik riportere, hogy emberi történeteket szállítson a közel-keleti állapotokról.