EUR: 308,47 Ft
CHF: 285,01 Ft
2016. október 24., hétfő
Salamon

Aktuális

Belehalt a Balaton Soundon szerzett sérüléseibe egy 18 éves lány

Napfelkelte. Fiatalok szórakoznak a 2016-os Balaton Sound fesztiválon. 2016.07.09 Fotó: Csudai Sándor sátor, költözés fesztivál, szórakozás, balaton buli, mosoly, koncert.

A tinédzser először rosszullétre panaszkodott, ezért barátai a fesztivál területén működő egészségügyi ellátóba kísérték.Az ápolószemélyzet megvizsgálta a fiatal lányt, majd folyadék- és ásványianyag-pótlás után elengedték – írja a Bors. Nincs kizárva, hogy valamilyen tudatmódosító szer hatása alatt lehetett, ugyanis nem sokkal később a lány elesett és beverte a fejét a betonba. Ezt követően azonnal kórházba szállították, ahol kiderült, hogy nagy a baj. Sajnos a gyors orvosi beavatkozás ellenére sem tudták megmenteni a fiatal lány életét.

A család a történtek után azonnal felvette a kapcsolatot egy jogásszal, ugyanis tudni szeretnék, hogy mi történt a gyermekükkel. A rendőrség egyelőre nem indított eljárást az ügyben.

Nem ez volt az egyetlen negatív történet, ami beárnyékolta a fesztivál jó hangulatát. Mint arról korábban mi is beszámoltunk, eszméletlen állapotban találtak két lányt a Zamárdiban rendezett Balaton Sound egyik fellépője, a kanadai DVBBS öltözőkonténerében. A rendőrség négy külföldi férfit állított elő. A nyomozás még jelenleg is tart.

Kapcsolódó Cikkek

  • Letartóztatják a bicskei gyermekotthon vezetőjét

    Letartóztatják a bicskei gyermekotthon vezetőjét

    Indítványozta a bicskei gyermekotthon vezetőjének előzetes letartóztatását hétfőn a Székesfehérvári Járási és Nyomozó Ügyészség a nevelése, felügyelete alatt álló személy sérelmére, folytatólagosan elkövetett szexuális visszaélés és kiskorú veszélyeztetése bűntett gyanúja miatt indult büntetőügyben.

  • Lezuhant egy kisrepülő

    Lezuhant egy kisrepülő

    Lezuhant egy luxemburgi lajstromozású katonai kisrepülőgép a máltai nemzetközi repülőtéren hétfő reggel, legalább öt ember meghalt.