EUR: 308,34 Ft
CHF: 288,00 Ft
2017. március 23., csütörtök
Emőke

Külföld

Borzalom! Három éven belül kétszer erőszakolta meg ugyanaz a csapat

Képtelen feledni borzalmas emlékeit az az indiai diáklány, akit múlthéten az iskolából hazafelé menet elrabolt, majd megerőszakolt öt férfi. Mint kiderült a tanulót három évvel korábban ugyanez a társaság erőszakolta meg.

A járda melletti bokorban eszméletlenül fekvő 21 éves dalit (érinthetetlen kasztba tartozó) diáklányra egy járókelő talált rá és vitte azonnal kórházba az észak-indiai Rohtakban.

Kiderült, a fiatal nőt 2013-ban ugyanez a csoport erőszakolta meg Bhiwaniban, ami miatt feljelentést is tettek. Azonban az erőszakolókat óvadék ellenében szabadon engedték, így a lány szülei jobbnak látták, ha egy másik városba költöznek – írja a BBC.

Azonban hiába próbáltak menekülni a fenyegetődző férfiak elől, itt is rájuk találtak és újból elkapták a diáklányt. A rendőrség egyelőre senkit nem tartoztatott le az esettel kapcsolatban.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • A nap képe: Nagyképű Maradona

    A nap képe: Nagyképű Maradona

    Egy hatalmas tűzfalon csodálhatják Diego Maradona képmását az olaszok. Az egykori argentin labdarúgócsillagot ábrázoló falfestményt Nápoly egyik bérházára készítette el Jorit Agoch olasz művész.

  • Naponta 800 kisgyerek hal meg a szennyezett víz miatt

    Naponta 800 kisgyerek hal meg a szennyezett víz miatt

    Tegnap volt a víz világnapja, amelyet 1993 óta március 22-én tartanak. A világnap célja, hogy ráirányítsa a figyelmet a mindenki számára elérhető tiszta víz fontosságára és az édesvízkészletek veszélyeztetettségére.