EUR: 307,36 Ft
CHF: 282,09 Ft
2017. május 26., péntek
Evelin, Fülöp

Egyéb I.kerület XII.kerület

Buli volt a Várkertben

Várkerti partit tartottak a Várbazár kertjében. A különleges helyszínen a Fonó Budai Zeneházzal együttműködve Lajkó Félix is játszott a közönségnek. Az Óperentziával közös citerás partin a székek mellett a földön is megteltek az ülőhelyek. Lajkó Félix a Várkertben is lenyűgözte a közönséget a játékával.
Lajkó Félix & Óperentzia – Citerás party (Fotó: Máté Krisztián)

A fiatalok a fűre telepedtek le a Várbazár kerti parti koncerten

Lajkó Félix & Óperentzia – Citerás party (Fotó: Máté Krisztián)

Megteltek a székek

Kapcsolódó Cikkek

 • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

 • Tisztább lett a tér

  Tisztább lett a tér

  Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.

 • Bombák földjén lakunk?

  Bombák földjén lakunk?

  Több száz házat kellett kiüríteni a kerületben, amikor a Csömöri út 101. számnál zajló építkezés közben találtak egy 50 kilogrammos, szovjet gyártmányú, FAB–50-es típusú rombolóbombát.