EUR: 307,55 Ft
CHF: 265,20 Ft
2017. október 21., szombat
Orsolya

Sport

Chris Smalling megsérült a nyaralásán

Rémálommá vált Chris Smalling, a Manchester United, illetve az angol labdarúgó-válogatott hátvédjének nyaralása. A Balin nyaraló focista ugyanis, tengeri herkentyűt evett, amitől ételmérgezést kapott, majd elájult. Az esés következtében betörte a fejét. Társa azonnal kórházba vitte, összevarrták a szemöldöke fölötti sebet. Egy, a játékoshoz közeli forrás szerint, Smallingot és partnerét, Sam Cooke-ot, felháborította, hogy a kórház személyzete a vérző fejű focistától autogramot kért.

Még a kötözés után is autogramot kellett adnia Chris Smallingnek

Még a kötözés után is autogramot kellett adnia Chris Smallingnek

Kapcsolódó Cikkek

  • Emlékezzünk a nagyokra!

    Emlékezzünk a nagyokra!

    Bár manapság nem igazán találunk örömre okot, ha a magyar labdarúgó-válogatottra gondolunk, azért voltak idők, amikor büszkén mondhattuk, hogy a magyar futball a világ élvonalába tartozik.

  • Ilyen volt a Storck-éra

    Ilyen volt a Storck-éra

    Közös megegyezéssel szerződést bontott a Magyar Labdarúgó Szövetség és Bernd Storck, szövetségi kapitány. A német szakember a szövetségi kapitányi és a sportigazgatói posztról is távozott. Az MLSZ döntése egyáltalán nem meglepő, hiszen nem tudta meglovagolni a tavalyi Európa bajnokságon elért szép eredmények hullámait, illetve a jövő évi világbajnokságra sem sikerült kijuttatnia a csapatot.