EUR: 307,84 Ft
CHF: 287,66 Ft
2017. január 18., szerda
Piroska

Sport

Chris Smalling megsérült a nyaralásán

Rémálommá vált Chris Smalling, a Manchester United, illetve az angol labdarúgó-válogatott hátvédjének nyaralása. A Balin nyaraló focista ugyanis, tengeri herkentyűt evett, amitől ételmérgezést kapott, majd elájult. Az esés következtében betörte a fejét. Társa azonnal kórházba vitte, összevarrták a szemöldöke fölötti sebet. Egy, a játékoshoz közeli forrás szerint, Smallingot és partnerét, Sam Cooke-ot, felháborította, hogy a kórház személyzete a vérző fejű focistától autogramot kért.

Még a kötözés után is autogramot kellett adnia Chris Smallingnek

Még a kötözés után is autogramot kellett adnia Chris Smallingnek

Kapcsolódó Cikkek

 • Átvilágítják a Magyar Úszó Szövetséget

  Átvilágítják a Magyar Úszó Szövetséget

  A turizmusért felelős kormánybiztosként is dolgozó sportvezető, Bienerth Gusztáv az M4 Sport Sportreggeli című műsorában szerdán elmondta, teljes pénzügyi, gazdasági, jogi átvilágítás van folyamatban.

 • Egyre többen támogatják a budapesti olimpiát

  Egyre többen támogatják a budapesti olimpiát

  A legfrissebb közvélemény-kutatás szerint a magyar lakosság közel kétharmada (63 százalék) támogatja a 2024-es magyar olimpiai és paralimpiai pályázatot – derült ki a Budapest 2024 Nonprofit Zrt.

 • Maradona díszpolgár lesz

  Maradona díszpolgár lesz

  A legendás csatár május 10-én veszi át a kitüntetést, 30 évvel azután, hogy az argentinok világbajnok futballsztárjának vezérletével az SSC Napoli megnyerte első bajnoki címét.