EUR: 308,05 Ft
CHF: 266,25 Ft
2017. október 19., csütörtök
Nándor

Sport

Csak 2018-ban vezethetik be a pilótafülke elülső védelmét a Forma-1-ben

A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) 2018 előtt nem vezeti be a Forma-1-ben a pilótafülke elülső védelmét, hogy legyen idő további tesztelésekre.

Genfi ülésén arra jutott az F1 stratégiai csoportja – amelynek tagja a kereskedelmi jogokat birtokló Bernie Ecclestone és Jean Todt, a FIA elnöke, továbbá hat istálló -, hogy túl közeli lenne, ha már a következő szezonban használnák az új biztonsági elemet.

A pilóták azt szerették volna elérni, hogy 2017-ben már alkalmazzák a rendszert a nagyobb biztonságuk érdekében.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ilyen volt a Storck-éra

    Ilyen volt a Storck-éra

    Közös megegyezéssel szerződést bontott a Magyar Labdarúgó Szövetség és Bernd Storck, szövetségi kapitány. A német szakember a szövetségi kapitányi és a sportigazgatói posztról is távozott. Az MLSZ döntése egyáltalán nem meglepő, hiszen nem tudta meglovagolni a tavalyi Európa bajnokságon elért szép eredmények hullámait, illetve a jövő évi világbajnokságra sem sikerült kijuttatnia a csapatot.

  • Büszkék vagyunk rád, Zsuzsi!

    Büszkék vagyunk rád, Zsuzsi!

    A hétvégi 32. SPAR Budapest Maraton Fesztivál – V4 Futóhétvégén egészen pontosan 31920 futót regisztráltak, azaz messze megdőlt a korábbi nevezési rekord, mely akkor kicsivel haladta meg a harminc ezret!