2018. január 22., hétfő
Artúr, Vince

Sport

Csak 2018-ban vezethetik be a pilótafülke elülső védelmét a Forma-1-ben

A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) 2018 előtt nem vezeti be a Forma-1-ben a pilótafülke elülső védelmét, hogy legyen idő további tesztelésekre.

Genfi ülésén arra jutott az F1 stratégiai csoportja – amelynek tagja a kereskedelmi jogokat birtokló Bernie Ecclestone és Jean Todt, a FIA elnöke, továbbá hat istálló -, hogy túl közeli lenne, ha már a következő szezonban használnák az új biztonsági elemet.

A pilóták azt szerették volna elérni, hogy 2017-ben már alkalmazzák a rendszert a nagyobb biztonságuk érdekében.

Kapcsolódó Cikkek

 • Valverde az egekig magasztalja Messit

  Valverde az egekig magasztalja Messit

  Mint tudjuk az FC Barcelona 5-0-ra legyőzte a Betis csapatát a hétvégén, a meccs után pedig a katalánok edzője, Ernesto Valverde mondott a szép szavakat Lionel Messire.

 • Leekens: Nem az eredmény lesz a legfontosabb

  Leekens: Nem az eredmény lesz a legfontosabb

  Hazai pályán mutatkozhat be Georges Leekens szövetségi kapitány, ugyanis a magyar labdarúgó-válogatott Kazahsztánnal és Skóciával játszik felkészülési mérkőzést márciusban.

 • Iványi Károly, a váci aranykor elnöke: A 94-es bajnokcsapattal most is maradandót tudnánk alkotni!

  Iványi Károly, a váci aranykor elnöke: A 94-es bajnokcsapattal most is maradandót tudnánk alkotni!

  Bár semmilyen sportszakmai múlttal nem rendelkezett, a váci futball aranykora fűződik Iványi Károly nevéhez. Az egykori váci elnök a magyar futballal foglalkozó mifocink.com új riportsorozatában  beszélt arról, hogyan alakult ki a váci aranycsapat, mennyiből csináltak bajnokcsapatot, mennyit kerestek a játékosok, hogyan élte meg, hogy tíz sikeres év után lényegében puccsal leváltották, mit érzett, amikor utána mindenféle szerencselovagok tönkretették azt, amit ő és kollégái  megpróbáltak  felépíteni.