EUR: 313,25 Ft
CHF: 261,81 Ft
2018. április 26., csütörtök
Ervin

Egyéb

Csobot Adél büszkén vállalja a testét

A fiatal édesanya, Csobot Adél és párja külföldön voltak az elmúlt napokban, ahova közel két hónapos kisfiukat, Nátánt is magukkal vitték. Adél pedig máris megmutatta magát fürdőruhában, a kicsi születése után először. A rajongók és kommentelők egyenesen példaértékűnek ítélték a fotót. – Nagyon jó formában vagy Adél, kellemes pihenést a családnak – írja egyikük, míg egy másik megköszönte az énekesnőnek, hogy vállalja szülés utáni alakját. – Dicséretes, hogy vállalod az alakod ilyen röviddel a szülés után, ez sokaknak erőt ad, köszönöm – írta. Volt persze olyan is, aki nem tartotta illendőnek, hogy Adél friss édesanyaként így pózol, a többség azonban tetszését fejezte ki.

Fotó: facebook

Fotó: facebook

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Utolsó állomására, Pécsre érkezett a Jószolgálat-díj 2017-es díjazottjait bemutató országjáró szabadtéri kiállítás. A díj 2016/2017-es évadának három díjazottja is Pécsett, illetve környékén segíti a rászorulókat: a Dr.

 • Megteltek Szeged parkjai

  Megteltek Szeged parkjai

  A tavasszal és a jó idővel az is együtt jár, hogy az emberek szeretnek minél több időt a szabadban tölteni.

 • Éremeső a fehérváriaknak

  Éremeső a fehérváriaknak

  Kovács Sarolta nyerte a nők versenyét az öttusázók budapesti országos bajnokságán. Csapatban a KSI SE győzött. De a fehérvári sikernek itt nincs vége.