2018. január 18., csütörtök
Piroska

Extra

Damu kamu terhesség miatt perel

Bombaként robbant a hír, hogy Damu Edinát a minap nem alkohol okozta gyomorvérzéssel, hanem vetéléssel szállították kórházba, sőt, újabb gyermeke is Damu Rolandtól fogant. A színész perre megy és állítja: fizikai képtelenség a történet…

Gyomorvérzés vagy tragikus vetélés? – ezt kérdezi mindenki, aki az elmúlt napokban követte Damu Roland és (még) felesége, Edina botránytörténetének újabb fejezetét. Természetesen megkerestük az érintetteket is, vajon mi az igazság, de Edinát és édesanyját lapzártánkig nem tudtuk elérni. A színész azonban készségesen nyilatkozott.damu1


– Fizikai képtelenség, hogy Edina terhes lett volna tőlem – kezdte a Lokálnak Damu Roland. – Egyébként is, akit vetéléssel visznek kórházba, nem a gasztroenterológiára fektetik be, márpedig Edina ott volt, magam is láttam. Az is érdekes, hogy állandóan hívogat, szerda éjfélkor is csörgött, hogy rosszul van, elvonási tünetei vannak, de arról egy szót sem szólt, hogy másnap egy ilyen cikk jelenik majd meg.

Természetesen felhívtam, amint megláttam, de tagadott mindent, azt mondta, ilyesmit nem nyilatkozott. Hogy miért csinálja? Nem tudom, csak az alkoholizmus mellékhatására tudok gondolni, az elvonási tünetekre pedig egy züllött, de megtért emberről szóló könyvet ajánlottam – tette hozzá Roland, aki azt is elmondta, perre megy, az ebből befolyó összegből pedig kislányának, Majának fog számlát nyitni.

– A legszomorúbb az, hogy ilyen történettel haknizik, miközben sok nőnek sajnos tényleg át kell élnie egy vetélést vagy egyáltalán nem is lehet gyereke.

Damu Roland felesége és anyósa (Fotó: Máté Krisztián)

Damu Roland felesége és anyósa (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek

 • Mészáros Márta tragédiája – tízévesen már árva volt

  Mészáros Márta tragédiája – tízévesen már árva volt

  Megrendítő titkait osztotta meg a közelmúltban Mészáros Márta. A világszerte ismert rendezőnő gyerekkorát leírhatatlan tragédiák övezték: a mindennapos éhínség és betegségek mellett a szülei is életüket vesztették a szovjet rémuralom alatt.

 • Szexi ikertornyok: Megan és Claudia

  Szexi ikertornyok: Megan és Claudia

  Ki van a fotókon? A 31 éves Megan Fox színésznő és a 24 éves Claudia Alende modell mintha ikrek lennének. Mindketten gyönyörűek, igéző szemekkel és tökéletes alakkal. Annyi a különbség, hogy Claudia teltebb és a kerek popsijáért egyszerűen odavannak a férfiak.

 • Balázs Andrea vérét adta Árpa Attiláért

  Balázs Andrea vérét adta Árpa Attiláért

  25 előadását ünnepelte a Stephen King  horror regényéből készült Tortúra című darab a Karinthy Színházban. Az Árpa Attila és Balázs Andrea főszereplésével készült előadás nem alatt nem kevés sérülést szedett össze a színésznő, sőt a saját vérét is adta az előadás sikeréért.