EUR: 308,20 Ft
CHF: 281,72 Ft
2017. május 23., kedd
Dezső

Extra

Damu kamu terhesség miatt perel

Bombaként robbant a hír, hogy Damu Edinát a minap nem alkohol okozta gyomorvérzéssel, hanem vetéléssel szállították kórházba, sőt, újabb gyermeke is Damu Rolandtól fogant. A színész perre megy és állítja: fizikai képtelenség a történet…

Gyomorvérzés vagy tragikus vetélés? – ezt kérdezi mindenki, aki az elmúlt napokban követte Damu Roland és (még) felesége, Edina botránytörténetének újabb fejezetét. Természetesen megkerestük az érintetteket is, vajon mi az igazság, de Edinát és édesanyját lapzártánkig nem tudtuk elérni. A színész azonban készségesen nyilatkozott.damu1

– Fizikai képtelenség, hogy Edina terhes lett volna tőlem – kezdte a Lokálnak Damu Roland. – Egyébként is, akit vetéléssel visznek kórházba, nem a gasztroenterológiára fektetik be, márpedig Edina ott volt, magam is láttam. Az is érdekes, hogy állandóan hívogat, szerda éjfélkor is csörgött, hogy rosszul van, elvonási tünetei vannak, de arról egy szót sem szólt, hogy másnap egy ilyen cikk jelenik majd meg.

Természetesen felhívtam, amint megláttam, de tagadott mindent, azt mondta, ilyesmit nem nyilatkozott. Hogy miért csinálja? Nem tudom, csak az alkoholizmus mellékhatására tudok gondolni, az elvonási tünetekre pedig egy züllött, de megtért emberről szóló könyvet ajánlottam – tette hozzá Roland, aki azt is elmondta, perre megy, az ebből befolyó összegből pedig kislányának, Majának fog számlát nyitni.

– A legszomorúbb az, hogy ilyen történettel haknizik, miközben sok nőnek sajnos tényleg át kell élnie egy vetélést vagy egyáltalán nem is lehet gyereke.

Damu Roland felesége és anyósa (Fotó: Máté Krisztián)

Damu Roland felesége és anyósa (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek

 • Peller Mariann daganattal küzdött

  Peller Mariann daganattal küzdött

  Peller Mariann megdöbbentő titkot árult el gyerekkorából: tizenéves korában azért imádkozott, hogy inkább neki legyen bármilyen komolyabb betegsége, mint imádott szüleinek, családjának vagy azoknak az embereknek, akik fontosak neki.

 • Példakép lett a Winnie

  Példakép lett a Winnie

  Bőrbetegség ide vagy oda, Chantelle Winnie, becenevén Winnie Harlow csak úgy tündökölt legutóbbi nyilvános megjelenésén királykék ruhájában.

 • Még egy hónapig kritikus Erdei fiának állapota

  Még egy hónapig kritikus Erdei fiának állapota

  Még közel egy hónapig 24 órás megfigyelés alatt tartják Erdei Zsolt kisfiát, Vilmost. Az alig másfél kilós koraszülött csecsemőt jelenleg az orvosok táplálják, inkubátorban tartják, de büszke édesapja szerint az első egy-két nap ijedtsége után egyre biztatóbb híreket kapnak az orvosoktól.