EUR: 309,98 Ft
CHF: 267,39 Ft
2017. szeptember 21., csütörtök
Máté, Mirella

Sport

Djokovic idén elbukta a Grand Slamet

Sem a wimbledoni címvédés, sem a Grand Slam nem lesz meg idén Novak Djokovicnak, miután hatalmas meglepetésre a harmadik fordulóban kiesett az angol versenyen. Djokovic ebben az évben már megnyerte az Australian Opent és a francia Roland Garrost is, azaz a Grand Slamhez már „csak” az angol Wimbledon és az amerikai US Open kellett volna. A szerb Djokovic nagy sorozatát az amerikai Sam Querrey szakította meg. A világranglista 41. helyezettje kétnapos csatára kényszerítette a világelsőt: a pénteken kezdődött összecsapás több esőszünet miatt csak szombaton délután ért véget. Querrey 7:6, 6:1, 3:6, 7:6-os sikerrel lépett tovább. Djokovic az előző négy Grand Slam-tornát megnyerte, ezeken sorozatban 30 győzelmet aratott. Legutóbb hét éve, a 2009-es Roland Garros alkalmával búcsúzott ilyen korán Grand Slam-versenyen.

– Csalódott vagyok, nagyon fájó dolog kikapni. Egyszerűen most nem éreztem olyan szinten a labdát, ami elég lett volna a győzelemhez. De ilyen a sport – mondta a meccs után Djokovic.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Világliga, Jövünk!

    Világliga, Jövünk!

    Az utolsó mérkőzést már nem is kellett lejátszani a magyar–orosz Davis Kupa-párharcban, hiszen addigra a Fucsovics Márton vezette teniszcsapatunk behozhatatlan előnyre tett szert és 21 év után visszajutottak a világcsoportba.

  • Détári: Három év alatt illene megtanulni magyarul

    Détári: Három év alatt illene megtanulni magyarul

    Détári Lajos a Bors.hu-nak adott nyilatkozatában kicsi odaszúrt Bernd Storck szövetségi kapitánynak. Az egykori világválogatott labdarúgó szerint a német szakember igazán vehette volna a fáradtságot, hogy megtanuljon magyarul.