EUR: 316,89 Ft
CHF: 269,31 Ft
2018. május 22., kedd
Júlia, Rita

Sport

Döntött! Juhász Roland nem lesz többet válogatott

Élete talán egyik legnehezebb döntését hozta meg Juhász Roland, aki  bejelentette, hogy visszalép a válogatottságtól. A védő, először a családja és a  barátai véleményét kérte ki, majd Bernd Strock szövetségi kapitánynak szólt  először döntéséről.

„Kikértem a családom és a barátaim véleményét, s arra jutottam: le kell zárnom egy fontos  fejezetét az életemnek. Találkozót kértem Bernd Storcktól, és tájékoztattam a jövőmmel  kapcsolatos elképzelésemről. Eljön a pillanat, amikor az ember kénytelen ésszerű döntést  hozni, az addigi karrierjét teszi kockára, ha nem képes reálisan értékelni a helyzetét.  Elmondtam a szövetségi kapitánynak, hogy a belgák elleni Eb-meccsen szerepeltem utoljára a  magyar válogatottban. Storck úr is logikusnak tartotta a lépésem, elfogadta a döntést és a  támogatásáról biztosított” -nyilatkozta a 33 éves focista.


Jelenleg Juhász 94 szerepléssel a harmadik a magyar válogatott  örökranglistáján, nála többször csak Király Gábor és Bozsik József öltötte  magára a címeres mezt. A Videoton védője, 2004-ben mutatkozott be a nemzeti  csapatban a japánok elleni győztes meccsen és azóta alapembernek számított a  válogatottban.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Ronaldo vs. Szalah

    Ronaldo vs. Szalah

    Szombaton, Kijevben rendezik a szezon legjobban várt találkozóját. A labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjében a két érdekelt csapat a Real Madrid és a Liverpool lesz.

  • Horváth Laura kijutott a crossfit világbajnokságra

    Horváth Laura kijutott a crossfit világbajnokságra

    A sikeres selejtezőt követően az európai regionális kvalifikációs versenyen is kiválóan szerepelt Horváth Laura, aki az összetett második helyezésével jutott ki az Egyesült Államokban sorra kerülő világbajnokságra.