EUR: 309,07 Ft
CHF: 285,09 Ft
2016. október 28., péntek
Simon, Szimonetta

Sport

Döntött! Juhász Roland nem lesz többet válogatott

Juhász Roland (MTI Fotó: Beliczay László)

Élete talán egyik legnehezebb döntését hozta meg Juhász Roland, aki  bejelentette, hogy visszalép a válogatottságtól. A védő, először a családja és a  barátai véleményét kérte ki, majd Bernd Strock szövetségi kapitánynak szólt  először döntéséről.

„Kikértem a családom és a barátaim véleményét, s arra jutottam: le kell zárnom egy fontos  fejezetét az életemnek. Találkozót kértem Bernd Storcktól, és tájékoztattam a jövőmmel  kapcsolatos elképzelésemről. Eljön a pillanat, amikor az ember kénytelen ésszerű döntést  hozni, az addigi karrierjét teszi kockára, ha nem képes reálisan értékelni a helyzetét.  Elmondtam a szövetségi kapitánynak, hogy a belgák elleni Eb-meccsen szerepeltem utoljára a  magyar válogatottban. Storck úr is logikusnak tartotta a lépésem, elfogadta a döntést és a  támogatásáról biztosított” -nyilatkozta a 33 éves focista.

Jelenleg Juhász 94 szerepléssel a harmadik a magyar válogatott  örökranglistáján, nála többször csak Király Gábor és Bozsik József öltötte  magára a címeres mezt. A Videoton védője, 2004-ben mutatkozott be a nemzeti  csapatban a japánok elleni győztes meccsen és azóta alapembernek számított a  válogatottban.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Mészöly Géza: Ha kikapunk, akkor is tapsolnak

  Mészöly Géza: Ha kikapunk, akkor is tapsolnak

  Mészöly Géza felől akár most véget érhetne az NB I-es labdarúgó-bajnokság. Nem csoda, hiszen csapata, a Haladás jelenleg a negyedik helyen áll, az FTC és a Videoton sincs elérhetetlen messzeségben tőlük.

 • Sittes focisták

  Sittes focisták

  A labdarúgók élete nem csak a pénzről és a csillogásról szól, több focistával is előfordult, hogy börtönben kötött ki.

 • Dárdaiék jól kifogták a Dortmunddal

  Dárdaiék jól kifogták a Dortmunddal

  Pechje van a Dárdai Pál által irányított Herthának. A berlini gárda a Német Kupa sorsolása után a mezőny egyik legjobb csapatával, a Borussia Dortmunddal találkozik a nyolcaddöntőben.

 • Fallal kerítené el a Forma–1-es pályákat Ecclestone

  Fallal kerítené el a Forma–1-es pályákat Ecclestone

  Bernie Ecclestone, a Forma–1 milliárdos főnöke újabb hajmeresztő ötlettel állt elő: 40 centiméteres falat húzatna fel a pályák mentén, hogy visszaszorítsa azt a tendenciát, miszerint a pilóták folyton kiszélesítik a pályát.