EUR: 303,06 Ft
CHF: 266,09 Ft
2017. augusztus 22., kedd
Menyhért, Mirjam

Sport

Döntött! Juhász Roland nem lesz többet válogatott

Élete talán egyik legnehezebb döntését hozta meg Juhász Roland, aki  bejelentette, hogy visszalép a válogatottságtól. A védő, először a családja és a  barátai véleményét kérte ki, majd Bernd Strock szövetségi kapitánynak szólt  először döntéséről.

„Kikértem a családom és a barátaim véleményét, s arra jutottam: le kell zárnom egy fontos  fejezetét az életemnek. Találkozót kértem Bernd Storcktól, és tájékoztattam a jövőmmel  kapcsolatos elképzelésemről. Eljön a pillanat, amikor az ember kénytelen ésszerű döntést  hozni, az addigi karrierjét teszi kockára, ha nem képes reálisan értékelni a helyzetét.  Elmondtam a szövetségi kapitánynak, hogy a belgák elleni Eb-meccsen szerepeltem utoljára a  magyar válogatottban. Storck úr is logikusnak tartotta a lépésem, elfogadta a döntést és a  támogatásáról biztosított” -nyilatkozta a 33 éves focista.

Jelenleg Juhász 94 szerepléssel a harmadik a magyar válogatott  örökranglistáján, nála többször csak Király Gábor és Bozsik József öltötte  magára a címeres mezt. A Videoton védője, 2004-ben mutatkozott be a nemzeti  csapatban a japánok elleni győztes meccsen és azóta alapembernek számított a  válogatottban.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Neymar beszólt a Barcelona vezetőinek

  Neymar beszólt a Barcelona vezetőinek

  Neymar ismét beszólt az FC Barcelonának. A világ legdrágább futballistája, a PSG –Toulouse 6-2-re megnyert bajnoki után mondta el gondolatait volt csapata vezetőségéről.

 • Pörgőrúgással végezték ki a világbajnok erőembert

  Pörgőrúgással végezték ki a világbajnok erőembert

  Elfogta az orosz rendőrség Andrej Dracsov egykori világ- és Európa-bajnok erőemelő gyilkosát. A 32 éves sportoló vasárnap hajnalban vesztette életét, miután szóváltásba, majd verekedésbe keveredett egy másik férfival.

 • Baji Balázs: Tokióig folytatom!

  Baji Balázs: Tokióig folytatom!

  Nem sokáig ünnepelte magát Baji Balázs, miután a londoni atlétikai világbajnokságon bronzérmet szerzett 110 méteres gátfutásban.