EUR: 308,25 Ft
CHF: 282,28 Ft
2017. május 24., szerda
Eszter, Eliza

Belföld

Durva! Száz kokain kapszulát nyelt le – Videó!

A gyomrában akart Magyarországra csempészni egy kilogramm kokain egy brazil férfi.

Az életével játszó drogfutárt a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren ellenőriztek, miután Zürichen keresztül Sao Pauloból leszállt a gépe. A 35 éves brazil férfi a zöld folyosón lépett be, tehát nem jelentett be semmilyen árut, azonban mivel zavartan viselkedett, a vámosok megállították és csomagjait valamint ruházatát is átvizsgálták. A vámvizsgálatkor a férfi nagyon izzadt és remegett, ezért a pénzügyőrök feltételezték, hogy “kábítószernyelővel” van dolguk.

Az utas elmondta, hogy száz kokainnal teli kapszulát nyelt le. A pénzügyőrök kórházba szállították a brazil férfit, ahol a röntgenvizsgálat alátámasztotta az általa elmondottakat.

A csempészt kihallgatták, majd őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását, melyet a bíróság 2016. július 10-én elrendelt.

Kapcsolódó Cikkek

  • Milliókért tanul a momentumos Oxfordban

    Milliókért tanul a momentumos Oxfordban

    Fénylő üstökösként robbantak a hazai politikai életbe, de a választók előtt „sötét lovak” a Momentum Mozgalom ifjú vezetői. Sorozatunkban bemutatjuk a Momentum valódi arcait, akik fiatalságuk ellenére is őriznek már csontvázakat szekrényeikben.

  • Magyar diákokra támadtak migránsok

    Magyar diákokra támadtak migránsok

    Helyén volt a kecskeméti tanár esze és szíve, ezért nem történt tragédia, amikor a francia határ előtt a kövekkel felfegyverkezett migránsok rátámadtak a diákokat szállító mikrobuszra.