EUR: 307,76 Ft
CHF: 282,43 Ft
2017. május 30., kedd
Janka, Zsanett

Aktuális

Elítélték a fojtogató anyát

Nyolc év, börtönben letöltendő szabadságvesztésre ítélte a Budapest Környéki Törvényszék D. Líviát, azt a százhalombattai anyát, aki 2014 augusztus 18-án este megpróbálta megfojtani kétéves fiát, Kevint és ötéves kislányát, Melanit.

A bírói indoklás szerint az elítélt fiatal nő, bár úgynevezett határeseti személyiségzavarban szenved, de betegsége nem korlátozza beszámíthatóságát a büntetőeljárásban.fojtogato-anya-d_livia-450x600

A bíróság beszámolta az elítélt előzetes letartóztatásának, kényszergyógykezelésének és házi őrizetének időtartamát és meghatározta, hogy az elítélt a büntetése kétharmadának letöltése után bocsátható legkorábban feltételesen szabadlábra.

A védelem és az ügyészség is fellebbezett. A másodfokú tárgyalás végéig háziőrizetben maradhat.

Kapcsolódó Cikkek

  • A nap képe: Ablakzsiráf

    A nap képe: Ablakzsiráf

    Félelmet nem ismerve, egy pálcikára tűzött banánnal etetett egy zsiráfot egy thaiföldi kislány. A Bangkok peremén található ablakok nélküli Safari World vadasparkban szinte bárki átélhet hasonló kalandot több tucatnyi állat társaságában, hiszen a park különlegessége, hogy a látogató teljes testközelből ismerkedhet meg több száz különféle állattal.

  • Hazatért a csavargó nyuszi

    Hazatért a csavargó nyuszi

    Egy kislány elejtette szeretett plüssnyusziját Sydneiben az egyik menetrend szerint közlekedő vonat kocsijában, miközben szülei a babakocsit igyekeztek minél hamarabb leemelni a szerelvényről Wynyard megállónál.