EUR: 308,15 Ft
CHF: 267,48 Ft
2017. október 18., szerda
Lukács

Aktuális

Elítélték a fojtogató anyát

Nyolc év, börtönben letöltendő szabadságvesztésre ítélte a Budapest Környéki Törvényszék D. Líviát, azt a százhalombattai anyát, aki 2014 augusztus 18-án este megpróbálta megfojtani kétéves fiát, Kevint és ötéves kislányát, Melanit.

A bírói indoklás szerint az elítélt fiatal nő, bár úgynevezett határeseti személyiségzavarban szenved, de betegsége nem korlátozza beszámíthatóságát a büntetőeljárásban.fojtogato-anya-d_livia-450x600

A bíróság beszámolta az elítélt előzetes letartóztatásának, kényszergyógykezelésének és házi őrizetének időtartamát és meghatározta, hogy az elítélt a büntetése kétharmadának letöltése után bocsátható legkorábban feltételesen szabadlábra.

A védelem és az ügyészség is fellebbezett. A másodfokú tárgyalás végéig háziőrizetben maradhat.

Kapcsolódó Cikkek

 • Havi egymilliót fizetett Czeglédy cége Gyurcsányéknak

  Havi egymilliót fizetett Czeglédy cége Gyurcsányéknak

  Baráti kölcsönnek nevezte Gyurcsány Ferenc, hogy cége, az Altus Portfolio Kft. 78 millió forintot kölcsönzött a költségvetési csalás miatt előzetesben lévő Czeglédy Csaba bűnszervezetének, holott az Altus három hónap alatt több mint hárommilliós kamatot kapott az ügylet után.

 • Balos cicaharc: Bepereli a DK szóvivője az MSZP-t

  Balos cicaharc: Bepereli a DK szóvivője az MSZP-t

  Jogi eljárást indított Gréczy Zsolt, a Demokratikus Koalíció szóvivője az MSZP szekszárdi szervezete ellen. Az ügy azután robbant ki, hogy a szocialisták szekszárdi szervezete a hivatalos Facebook-oldalán arról írt: Gréczy két fideszes politikussal egyeztetett.

 • A MOL ismét kiáll a sokszínűség mellett

  A MOL ismét kiáll a sokszínűség mellett

  A MOL az idei évben ismét csatlakozott az Európai Sokszínűségi Karta Magyarországhoz. A vállalat 2030-ig tartó üzleti stratégiájának egyik sarokpontja a vállalati kultúra fejlesztése, amelyhez kapcsolódva prioritás a nyitott, rugalmas és befogadó közösség kialakítása.