EUR: 309,18 Ft
CHF: 288,46 Ft
2017. március 29., szerda
Auguszta

Aktuális

Elkezdődött a negyvenedik EFOTT fesztivál!

Magyarország egyik tradicionális fesztiválja idén ismét Velencén tarol. Csak pár név a fesztivál megnyitói közül, akik ma elindítják az egész héten át tartó bulisorozatot: Kis Grófo, Nótár Mary, Kozmix, Dj Dominique. És akik folytatják vasárnapig: Rudimental, Majka&Curtis, Wellhello, és a többiek.

Az idén 40. alkalommal megrendezésre kerülő fesztivál szervezői igazán kitettek magukért, és sem hazai, sem külföldi sztárokból nem lesz hiány a héten. Érkezik a Velencei-tó partjára az egyik leghíresebb brit együttes, a Rudimental, akiknek jóvoltából a magyar közönség élőben tombolhat az elmúlt évek egyik legnagyobb slágerére, a Waiting All Night-ra. A négy srác – akik szerzeményeikkel nemcsak a drum’n’bass- műfaj kedvelőinek szívét, hanem az itthoni játszási listákat is meghódították – nagyon megkedvelték Magyarországot, és jó esély van rá, hogy a koncertjük után ők is csatlakoznak tóparton bulizókhoz.

A legjobb terv mindig az, ha nincs terv. Mindannyian barátkozós srácok vagyunk, viszont nem sokan tudják, hogyan is nézünk ki valójában, ezért inkognitóban tudunk maradni, így könnyebb elvegyülni – nyilatkozta a csapat az askmen.com-nak.

De a legnagyobb hazai kedvencektől is felcsendülnek a slágerek az EFOTT 40-en! Igaz Rakpart helyett tóparton énekel a Wellhello, Darabokra törhetnek a szívek a Halott Pénztől, és Majka&Curtis számára pedig Csak te létezel!

– A korábbi évekhez képest még több zenei helyszínünk lesz, számos stílusirányzattal, ráadásul és közkívánatra még hosszabb nyitva tartással: reggel 8-ig lehet tombolni – ígéri Maszlavér Gábor, az EFOTT fesztiváligazgatója, aki a szervezőkkel együtt idén is kitart az egyetemistabarát árak mellett.

Kapcsolódó Cikkek

  • Harrach: jól működik a Fidesz-KDNP szövetség

    Harrach: jól működik a Fidesz-KDNP szövetség

    Jól működik a Fidesz-KDNP szövetség – jelentette ki Harrach Péter, a kisebbik kormánypárt frakcióvezetője kedden Miskolcon, sajtótájékoztatón, hozzátéve, ugyanakkor nem jó látni a magyar politikai életben, hogy a “többi párt köreiben kormányképes erő alig jelenik meg”.

  • Májusban Olaszország visszaállítja a határellenőrzést

    Májusban Olaszország visszaállítja a határellenőrzést

    Ideiglenesen visszaállítja a határellenőrzést Olaszország május 10. és 31. között a G7-es csoport Szicíliában rendezendő találkozója miatt, melynek idején a környéken a biztonsági intézkedések következtében a turisták még a tengerben sem fürödhetnek – közölte a római belügyminisztérium kedden.