EUR: 307,70 Ft
CHF: 286,95 Ft
2017. január 19., csütörtök
Sára, Márió

Aktuális

Elkezdődött a negyvenedik EFOTT fesztivál!

EFOTT

Magyarország egyik tradicionális fesztiválja idén ismét Velencén tarol. Csak pár név a fesztivál megnyitói közül, akik ma elindítják az egész héten át tartó bulisorozatot: Kis Grófo, Nótár Mary, Kozmix, Dj Dominique. És akik folytatják vasárnapig: Rudimental, Majka&Curtis, Wellhello, és a többiek.

Az idén 40. alkalommal megrendezésre kerülő fesztivál szervezői igazán kitettek magukért, és sem hazai, sem külföldi sztárokból nem lesz hiány a héten. Érkezik a Velencei-tó partjára az egyik leghíresebb brit együttes, a Rudimental, akiknek jóvoltából a magyar közönség élőben tombolhat az elmúlt évek egyik legnagyobb slágerére, a Waiting All Night-ra. A négy srác – akik szerzeményeikkel nemcsak a drum’n’bass- műfaj kedvelőinek szívét, hanem az itthoni játszási listákat is meghódították – nagyon megkedvelték Magyarországot, és jó esély van rá, hogy a koncertjük után ők is csatlakoznak tóparton bulizókhoz.

A legjobb terv mindig az, ha nincs terv. Mindannyian barátkozós srácok vagyunk, viszont nem sokan tudják, hogyan is nézünk ki valójában, ezért inkognitóban tudunk maradni, így könnyebb elvegyülni – nyilatkozta a csapat az askmen.com-nak.

De a legnagyobb hazai kedvencektől is felcsendülnek a slágerek az EFOTT 40-en! Igaz Rakpart helyett tóparton énekel a Wellhello, Darabokra törhetnek a szívek a Halott Pénztől, és Majka&Curtis számára pedig Csak te létezel!

– A korábbi évekhez képest még több zenei helyszínünk lesz, számos stílusirányzattal, ráadásul és közkívánatra még hosszabb nyitva tartással: reggel 8-ig lehet tombolni – ígéri Maszlavér Gábor, az EFOTT fesztiváligazgatója, aki a szervezőkkel együtt idén is kitart az egyetemistabarát árak mellett.

Kapcsolódó Cikkek

  • Eldőlt! “Hard Brexit” lesz

    Eldőlt! “Hard Brexit” lesz

    Theresa May brit miniszterelnök bejelentése nyomán eldőlt, hogy az Egyesült Királyság nem kíván kapcsolódni az Európai Unió piacához, vagyis “hard Brexit” lesz – jelentette ki az Antall József Tudásközpont kutatásvezetője az M1 aktuális csatorna csütörtöki műsorában.

  • Felfüggesztettet kapott Manuel Valls támadója

    Felfüggesztettet kapott Manuel Valls támadója

    Három hónap felfüggesztett börtönbüntetésre és 105 óra közmunkára ítélte gyorsított eljárásban szerdán egy francia bíróság azt a férfit, aki előző nap megpróbálta megpofozni Manuel Valls volt kormányfőt.