EUR: 307,32 Ft
CHF: 267,42 Ft
2017. október 17., kedd
Hedvig

Belföld

Elrabolta, majd megerőszakolta a kamaszlányt a komáromi férfi

Egy budapesti pályaudvaron szólította meg későbbi áldozatát az a komáromi férfi, aki május 27-én este a kocsijához csalta a 15 éves lányt, majd egy erdős területre vitte, ahol megerőszakolta a kamaszt.

A kecskeméti rendőrök július 7-én fogták el a 49 éves J. Zsoltot. A férfi miután rávette a lányt, hogy menjen a kocsijához, beültette a fiatalt, majd rázárta az ajtót. A férfi a lányt egy Sződliget melletti erdős területre vitte, ahol megerőszakolta, miközben többször meg is ütötte.

Az illetékes bíróság 2016. július 8-án elrendelte a férfi előzetes letartóztatását.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Megszűnik a családi házak kötelező kéményellenőrzése

  Megszűnik a családi házak kötelező kéményellenőrzése

  Az Országgyűlés kedden megszüntette a családi házak kötelező kéményseprő-ipari ellenőrzését, amelyet ezentúl a tulajdonosok megrendelésére, de továbbra is ingyenesen végezhet el a katasztrófavédelem, illetve egyes településeken az önkormányzati közszolgáltató.

 • Sokkal többen kaphatnak nyugdíjprémiumot

  Sokkal többen kaphatnak nyugdíjprémiumot

  Az MTI 2017. október 16-i híradása szerint nem csak a nyugdíjkorhatárt betöltött idősek, hanem a fiatalabb, nyugdíjszerű ellátásban részesülők is megkapják novemberben a nyugdíjprémiumot a kormány legutóbbi ülésén hozott döntés értelmében.

 • Magyarországon egyre fontosabb a biztonság kérdése

  Magyarországon egyre fontosabb a biztonság kérdése

  Magyarországon az elmúlt években egyre fontosabbá vált a külső és belső biztonság kérdése, és Izrael tapasztalata e területen kulcsfontosságú – mondta Németh Zsolt (Fidesz), az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke kedden az Országházban, miután a kneszet külügyi és védelmi bizottságának elnökével tárgyalt.