EUR: 305,15 Ft
CHF: 268,72 Ft
2017. július 28., péntek
Szabolcs

Belföld

Elrabolta, majd megerőszakolta a kamaszlányt a komáromi férfi

Egy budapesti pályaudvaron szólította meg későbbi áldozatát az a komáromi férfi, aki május 27-én este a kocsijához csalta a 15 éves lányt, majd egy erdős területre vitte, ahol megerőszakolta a kamaszt.

A kecskeméti rendőrök július 7-én fogták el a 49 éves J. Zsoltot. A férfi miután rávette a lányt, hogy menjen a kocsijához, beültette a fiatalt, majd rázárta az ajtót. A férfi a lányt egy Sződliget melletti erdős területre vitte, ahol megerőszakolta, miközben többször meg is ütötte.

Az illetékes bíróság 2016. július 8-án elrendelte a férfi előzetes letartóztatását.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • MNB-igazgató: Tartósak és korszerűek az új bankjegyek

    MNB-igazgató: Tartósak és korszerűek az új bankjegyek

    Tartósak és korszerűek az utóbbi években bevezetett bankjegyek, az új 2000 és 5000 forintos papírpénzeket is a legkorszerűbb műszaki jellemzőkkel látták el – mondta Pataki Tibor, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) készpénzlogisztikai igazgatója pénteken az M1 aktuális csatorna reggeli műsorában.

  • A kormány biztosítja a gyermekeknek szükséges oltóanyagot

    A kormány biztosítja a gyermekeknek szükséges oltóanyagot

    Az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) egészségügyért felelős államtitkársága szerint átmeneti készlethiány alakult ki a gyermekkori védőoltásokhoz szükséges egyik oltóanyagból, azonban július 10-től kiszállították a tartalékot, a további oltóanyag-mennyiség kiszállítását pedig pénteken kezdik, és a vakcina hamarosan az ország minden részébe megérkezik.