2018. január 20., szombat
Fábián, Sebestyén

Belföld

Elutasították Volner feljelentését bozótügyben

Bűncselekmény hiányában elutasították Volner János feljelentését, amit amiatt tett, mert szerinte politikusi minőségében, titkosszolgálati eszközök alkalmazásával megfigyelték, amikor egy fiatal nővel a bokrok közé hajtott – írja az Origo.hu.

A Ripost egy hónappal ezelőtt számolt be arról, hogy a Jobbik alelnökét félreérthető helyzetben fényképezték le. A fotókon az volt látható, hogy Volner egy Pécel határában lévő bokros területre lehúzódott az autójával egy fiatal nő társaságában, aki nem a felesége. A fotókat Ripost egy olvasója készítette, aki egy benzinkútról követte őket. A jobbikos politikus azzal magyarázta az esetet, hogy hölgyismerősének pisilnie kellett és egy szál cigarettát is elszívott. Arról viszont nem akart beszélni, milyen a viszonya a feleségével és azzal nővel, akivel titokban lefotózták. A Ripost szerint a nő, akivel Volner Jánost lefényképezték, a Jobbik-frakció jogásza. A párthoz közeliek pedig azt mondták, régóta tart köztük a viszony.


Az eset után Volner feljelentést tett, mert szerinte titkosszolgálati eszközök alkalmazásával figyelték meg politikusi minőségében. A jobbikos képviselő az Alkotmányvédelmi Hivatalhoz is fordult, hogy vizsgálja meg, nem szereltek-e fel nyomkövetőt az autójára.

Ezután a Lokál számolt be róla, hogy bűncselekmény hiányában elutasította a Gödöllői Járási Ügyészség a Volner János megfigyelési ügyében benyújtott feljelentést. A Központi Nyomozó Főügyészség a döntést azzal indokolta, hogy az eset nem hozható összefüggésbe Volner „közjogi tisztségével”.


Magánéletéhez hasonlóan zavarosak Volner János pénzügyei. A Jobbik frakcióvezetője 2010 előtt több, azóta megszűnt céget is közösen vitt feleségével, azóta minden az asszony nevén van. A Lokál is szétnézett, és Volnerék céges ügyei körül nagy káoszt talált.

Volner János további zűrös ügyeiről, és életútjáról a Magyar Gárdán át a néppártosodó Jobbik alelnöki székéig az Origo cikkében olvashat!

Kapcsolódó Cikkek