EUR: 309,77 Ft
CHF: 267,28 Ft
2017. szeptember 21., csütörtök
Máté, Mirella

Sport

Ételmérgezést kapott a Manchester United védője

Ételmérgezést kapott, elájult, ezért kórházba került Chris Smalling, a Manchester United labdarúgója.

A 26 éves hátvéd az indonéziai Bali szigetén nyaralt, amikor az eset történt. A közösségi oldalán nyilvánosságra hozott egy képet, amely a kórházi ágyán készült, ebből többen arra következtettek, hogy szörfözés közben baleset érte, sőt néhányan tudni vélték, hogy egy medúza csípte meg.

A Manchester United szóvivője hétfőn cáfolta ezeket a híreszteléseket, és közölte: Smalling ételmérgezés miatt elájult, ezért volt szüksége orvosi ellátásra, de már jól érzi magát.

A játékosnak nem kell megjelennie klubcsapatánál a nyári felkészülés első napján, mert tagja volt a nyolcaddöntőben búcsúzott angol válogatottnak a franciaországi Európa-bajnokságon.

Kapcsolódó Cikkek

  • Világliga, Jövünk!

    Világliga, Jövünk!

    Az utolsó mérkőzést már nem is kellett lejátszani a magyar–orosz Davis Kupa-párharcban, hiszen addigra a Fucsovics Márton vezette teniszcsapatunk behozhatatlan előnyre tett szert és 21 év után visszajutottak a világcsoportba.

  • Détári: Három év alatt illene megtanulni magyarul

    Détári: Három év alatt illene megtanulni magyarul

    Détári Lajos a Bors.hu-nak adott nyilatkozatában kicsi odaszúrt Bernd Storck szövetségi kapitánynak. Az egykori világválogatott labdarúgó szerint a német szakember igazán vehette volna a fáradtságot, hogy megtanuljon magyarul.