EUR: 326,40 Ft
CHF: 283,59 Ft
2018. június 22., péntek
Paulina

Belföld

Fegyverrel követelte barátnője fizetését a belvárosban – Videó!

K. Béla és Á. Virginia hétfő délután jelent meg a belvárosi cégnél, hogy megkapják a szerintük elmaradt fizetést. A cég egyik alkalmazottja közölte velük, hogy nem tudja kifizetni, mivel főnökeitől nem kapott rá utasítást, sem engedélyt. Ezután a fiatalember közölte, hogy addig nem mennek el, amíg a párja nem kapja meg a pénzt, majd elővett egy gázriasztó fegyvert és azzal fenyegette meg az alkalmazottat. A férfi és a nő végül pénz nélkül távoztak az irodából.

Pár órával később a rendőrök elkapták a két fiatalt, akiknek az autójában megtalálták a gázriasztó fegyvert, a tárban 3 tölténnyel.

Kapcsolódó Cikkek

 • Készítsen limonádét otthon!

  Készítsen limonádét otthon!

  Napjainkban reneszánszát éli a limonádé. A nagy melegben kifejezetten kellemes hűsítő lehet egy finoman elkészített ital, ami ráadásként még kifejezetten egészségesek is, ha jó sok gyümölccsel készülnek.

 • Orbánék beintettek Junckernek

  Orbánék beintettek Junckernek

  Magyarország érdeke, hogy sikeres osztrák elnökség legyen a következő időszakban. Bízunk benne, hogy az osztrák elnökség után erősebb és biztonságosabb közösség lesz Európa, mint most – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a visegrádi négyek-Ausztria csúcstalálkozó után a Várkert Bazárban.

 • Repülős verseny miatt módosul a közlekedés

  Repülős verseny miatt módosul a közlekedés

  Hétvégén rendezik a Red Bull Air Race Világbajnokság budapesti versenyét, így hétfőig több fővárosi fő közlekedési útvonalat – budai és pesti rakpartokat, a Lánchidat, valamint a Clark Ádám tér és a Széchenyi tér környékét– időszakosan lezárják a forgalom elől – derül ki a BKK honlapjáról.