EUR: 308,27 Ft
CHF: 285,15 Ft
2016. október 22., szombat
Előd

Belföld

Fegyverrel követelte barátnője fizetését a belvárosban – Videó!

Fegyver

K. Béla és Á. Virginia hétfő délután jelent meg a belvárosi cégnél, hogy megkapják a szerintük elmaradt fizetést. A cég egyik alkalmazottja közölte velük, hogy nem tudja kifizetni, mivel főnökeitől nem kapott rá utasítást, sem engedélyt. Ezután a fiatalember közölte, hogy addig nem mennek el, amíg a párja nem kapja meg a pénzt, majd elővett egy gázriasztó fegyvert és azzal fenyegette meg az alkalmazottat. A férfi és a nő végül pénz nélkül távoztak az irodából.

Pár órával később a rendőrök elkapták a két fiatalt, akiknek az autójában megtalálták a gázriasztó fegyvert, a tárban 3 tölténnyel.

Kapcsolódó Cikkek

 • Elsodort egy nőt a villamos Budapesten

  Elsodort egy nőt a villamos Budapesten

  Nekiesett a 12-es villamos oldalának egy nő a főváros IV. kerületében lévő István úton pénteken – erősítette meg az ORFK Kommunikációs Szolgálata az MTI értesülését.

 • Vonának az antiszemitizmus miatt fontos Irán

  Vonának az antiszemitizmus miatt fontos Irán

  Az Irán-barátság és az Izrael-ellenesség, illetve az antiszemitizmus szorosan összefügg a Jobbik ideológiájában. A párt lassan másfél évtizede ápolja a kapcsolatokat Iránnal, Vonáék még választási megfigyelőket is hoztak volna onnan Budapestre – írja az Origo.

 • Így néz ki a robbantó!

  Így néz ki a robbantó!

  Pénteken vezették a rendőrök a Teréz körúti robbantás feltételezett elkövetőjét az előzetes letartóztatásról döntő tárgyalásra Budapesten.