EUR: 307,79 Ft
CHF: 282,24 Ft
2017. május 29., hétfő
Magdolna

Extra

Fejlődési rendellenességgel operálták Kulcsár Edinát

Komoly műtéten esett át a Tv2 műsorvezetője, Kulcsár Edina. Egy fejlődési rendellenesség miatt nem alakult ki rendesen az egyik orrjárata, amit megműtöttek, ám kiderült, nagyobb a baj: hangszálpolipot is találtak nála, ami komolyan veszélyeztetheti a beszéd- és énekhangját.

A korábbi Miss World második helyezettje Hevesi Tamás partnereként szerepelt A Nagy Duett előző szériájában. A zenés show-műsor énekpróbái alatt azonban egyre rekedtebb lett a hangja, amire a műsor énektanára, Csík Sándor hívta fel Edina figyelmét.

forrás: TV2/Édes Élet Holiday

forrás: TV2/Édes Élet Holiday

– A probléma valójában már egy-két éve fennáll, de nem gondoltam, hogy ilyen súlyos. Sanyi az egyik énekpróbán jelezte, hogy egyre rekedtesebb vagyok, ezért sok hangot nem tudtam tisztán kiénekelni. Elküldött egy szakorvoshoz, onnan pedig CT-re mentem. Kiderült, hogy a bal orrkagylóm rendellenesen fejlődött, ugyanis nem volt kivezető járata, ezért csak az egyik orrlyukamon kaptam levegőt. Ebből adódóan a hangszálaimra sokkal nagyobb terhelés jutott, mint normálisan. A baj azonban itt még nem ért véget: kiderült, hogy hangszálpolipom is van. A műsor utolsó adását csak szteroidos kezeléssel tudtam végigcsinálni, mivel akkor már 24 órán keresztül csöndben kellett volna lennem – mesélte a maximalizmusáról híres Edina, aki végül a döntőig jutott a műsorban.

forrás: TV2/Édes Élet Holiday

forrás: TV2/Édes Élet Holiday

Nemrég meg is műtötték, amit a tévénézők az Édes Élet Holidayben is láthatnak majd a Tv2-n. Edina orvosa közel egyórás beavatkozás során kialakította a másik orrjáratát. Ezután szerencsére csak egy napot kellett a kórházban töltenie, ahol szerelme, András éjjel-nappal mellette volt, sőt bent is aludt vele. A megpróbáltatásoknak azonban még nincs vége: a polipot egyelőre nem távolították el, mivel a beavatkozás túl nagy kockázatot jelentene.

– Hamarosan vissza kell mennem kontrollra, mert nem érzek túl sok változást. A polip még mindig ott van, és az eredmények alapján döntünk arról, hogyan tovább. Nem szeretnék újabb műtétet, mert kockázatos lehet, remélem, találunk valami jobb megoldást. Nekem muszáj énekelnem, de egy ilyen beavatkozásnál fennáll az a veszély, hogy megsérül a hangszálam és még jobban eltorzul a hangom – mondta el szomorúan az Aktív műsorvezetője.

Kulcsár Edina. Magyarország Szépe szépségverseny válogatás. 2016.06.11 Budapest. ( Fotó: Csudai Sándor )

Kulcsár Edina. Magyarország Szépe szépségverseny válogatás. 2016.06.11 Budapest. ( Fotó: Csudai Sándor )

Kapcsolódó Cikkek

 • Iszak Eszti: Meglepődtem, amikor Craig David bekövetett

  Iszak Eszti: Meglepődtem, amikor Craig David bekövetett

  Iszak Eszti, Dukai Regina és Kulcsár Edina – a képernyő mellett az Instagram sztárjai, akik százezrek életét teszik színesebbé nap mint nap. Vajon kiket követnek a közösségi média koronázatlan királynői és milyen más hírességeket inspirálnak stílusos fotóikkal?

 • Király Viktor: Még mindig gátlásos srác vagyok

  Király Viktor: Még mindig gátlásos srác vagyok

  Király Viktor és Veréb Tamás nemcsak lenyűgöző hangjával, de sármos külsejével is meghódította már lányok százezreit. Vajon a dögös szívtiprók a színpadon kívül is ekkora hatással vannak a nőkre vagy akkor egészen más a helyzet?

 • Meghalt Marcus Intalex

  Meghalt Marcus Intalex

  Meghalt Marcus Intalex, valódi nevén Marcus Kaye, manchesteri drum’n’bass dj és producer, a műfaj egyik legismertebb alakja – számolt be róla a BBC.

 • Sting újra Budapesten!

  Sting újra Budapesten!

  Öt év után ismét Budapesten ad koncertet Sting. A brit világsztár október 13-án lép fel a Papp László Budapest Sportarénában a tavaly ősszel megjelent albuma, a 57th & 9th európai turnéja keretében.