2018. március 22., csütörtök
Beáta, Izolda, Lea

Extra

Fejlődési rendellenességgel operálták Kulcsár Edinát

Komoly műtéten esett át a Tv2 műsorvezetője, Kulcsár Edina. Egy fejlődési rendellenesség miatt nem alakult ki rendesen az egyik orrjárata, amit megműtöttek, ám kiderült, nagyobb a baj: hangszálpolipot is találtak nála, ami komolyan veszélyeztetheti a beszéd- és énekhangját.

A korábbi Miss World második helyezettje Hevesi Tamás partnereként szerepelt A Nagy Duett előző szériájában. A zenés show-műsor énekpróbái alatt azonban egyre rekedtebb lett a hangja, amire a műsor énektanára, Csík Sándor hívta fel Edina figyelmét.


forrás: TV2/Édes Élet Holiday

forrás: TV2/Édes Élet Holiday

– A probléma valójában már egy-két éve fennáll, de nem gondoltam, hogy ilyen súlyos. Sanyi az egyik énekpróbán jelezte, hogy egyre rekedtesebb vagyok, ezért sok hangot nem tudtam tisztán kiénekelni. Elküldött egy szakorvoshoz, onnan pedig CT-re mentem. Kiderült, hogy a bal orrkagylóm rendellenesen fejlődött, ugyanis nem volt kivezető járata, ezért csak az egyik orrlyukamon kaptam levegőt. Ebből adódóan a hangszálaimra sokkal nagyobb terhelés jutott, mint normálisan. A baj azonban itt még nem ért véget: kiderült, hogy hangszálpolipom is van. A műsor utolsó adását csak szteroidos kezeléssel tudtam végigcsinálni, mivel akkor már 24 órán keresztül csöndben kellett volna lennem – mesélte a maximalizmusáról híres Edina, aki végül a döntőig jutott a műsorban.

forrás: TV2/Édes Élet Holiday

forrás: TV2/Édes Élet Holiday

Nemrég meg is műtötték, amit a tévénézők az Édes Élet Holidayben is láthatnak majd a Tv2-n. Edina orvosa közel egyórás beavatkozás során kialakította a másik orrjáratát. Ezután szerencsére csak egy napot kellett a kórházban töltenie, ahol szerelme, András éjjel-nappal mellette volt, sőt bent is aludt vele. A megpróbáltatásoknak azonban még nincs vége: a polipot egyelőre nem távolították el, mivel a beavatkozás túl nagy kockázatot jelentene.


– Hamarosan vissza kell mennem kontrollra, mert nem érzek túl sok változást. A polip még mindig ott van, és az eredmények alapján döntünk arról, hogyan tovább. Nem szeretnék újabb műtétet, mert kockázatos lehet, remélem, találunk valami jobb megoldást. Nekem muszáj énekelnem, de egy ilyen beavatkozásnál fennáll az a veszély, hogy megsérül a hangszálam és még jobban eltorzul a hangom – mondta el szomorúan az Aktív műsorvezetője.

Kulcsár Edina. Magyarország Szépe szépségverseny válogatás. 2016.06.11 Budapest. ( Fotó: Csudai Sándor )

Kulcsár Edina. Magyarország Szépe szépségverseny válogatás. 2016.06.11 Budapest. ( Fotó: Csudai Sándor )

Kapcsolódó Cikkek

 • Nagy Feró: Még mindig jó vagyok az ágyban

  Nagy Feró: Még mindig jó vagyok az ágyban

  A hetvenkét éves rockzenész korát meghazudtolóan aktív életet él. Az orvosok már évekkel ezelőtt pihenőre küldték, ám Feró hajthatatlan, és élete végéig a színpadon akar állni.

 • Sokkolta Kóbort, hogy ismét nagypapa lesz

  Sokkolta Kóbort, hogy ismét nagypapa lesz

  Lapunk alig több mint egy hónappal ezelőtt számolt be Kóbor János első unokájáról, Elzáról. Most ismét nagy az öröm a családban, ugyanis kiderült, hogy máris úton van a második, immáron vér szerinti unoka.

 • Extrém divatra szavaznak a sztárok tavasszal

  Extrém divatra szavaznak a sztárok tavasszal

  Alig várjuk a tavaszt, hogy végre megszabaduljunk a télikabáttól. Így vannak ezzel a legismertebb sztárok is, akik megmutatják, hogy idén újra hódítanak a feltűnő színek, formák, és visszatérnek a régi kedvenc kiegészítők is.