EUR: 305,35 Ft
CHF: 275,14 Ft
2017. július 26., szerda
Anna, Anikó

Külföld

Felszínre hozták a lezuhant egyiptomi gépben talált emberi maradványokat

Felszínre hozták a májusban a Földközi-tengerbe zuhant egyiptomi utasszállító repülőgépről az összes emberi maradványt, amelyeket a víz alatt felfedeztek – közölte az illetékes egyiptomi vizsgálóbizottság.

A Mauritiuson bejegyzett, Deep Ocean Search nevű vállalat keresőhajója, amelyet az egyiptomi kormány bízott meg a feladattal, minden eddig felfedezett maradványt kiemelt a tengerből és elindult Alexandria kikötője felé, hogy átadja azokat a hatóságoknak.

A közlemény szerint a John Lethbridge nevű hajó később visszatér a roncs megtalálásának helyszínére, hogy esetleges újabb roncsok és maradványok után kutasson.

Az EgyptAir Párizsból Kairóba tartó MS 804-es járata május 19-én tűnt el a Földközi-tenger felett a görögországi Kréta szigete és az egyiptomi partok között, 66 emberrel a fedélzetén. Az utasok többségükben egyiptomi és francia állampolgárok voltak. A gép roncsait és feketedobozait háromezer méter mélyen találták meg. Azt továbbra sem tudni, hogy mi okozta a katasztrófát.

Kapcsolódó Cikkek

  • Vízisízés közben rakta ki a Rubik-kockát – Videó!

    Vízisízés közben rakta ki a Rubik-kockát – Videó!

    A Rubik Ernő nevéhez fűzhető ügyességi játék a mai napig hatalmas népszerűségnek örvend szerte a világon. Joey Fratelli imádja a logikai játékot, ezért úgy döntött, hogy nem időre szerette volna kirakni a mágikus kockát úgy, ahogy sokan mások, hanem inkább a körülményeken nehezített.

  • Nemi erőszakra buzdítottak a muszlim iskolában

    Nemi erőszakra buzdítottak a muszlim iskolában

    Megbukott a muszlim gyermekek számára alapított Al-Hidzsrá iskola az angliai Birminghamben, a tanintézet ellenőrzésekor nemi erőszakra felhívó tankönyveket és elképzelhetetlenül alacsony oktatási színvonalat találtak az ellenőrök, ezért az állami kezelésbe kerülhet Nagy-Britannia összes hasonló tanintézete.