EUR: 309,83 Ft
CHF: 267,71 Ft
2017. szeptember 22., péntek
Móric

Extra

Fogászati asszisztens lett Bálizs Anett

Új szakmát szerzett a Jóban Rosszban sztárja, Bálizs Anett. A Tv2 napi sorozatának Oravecz Fannija mostantól a sorozaton kívül is felveheti a nővérruhát, mivel a közelmúltban sikeresen vizsgázott fogászati asszisztensként.

– Nem volt előtörténete a döntésemnek, egyszerűen szimpatikusnak találtam a képzést, illetve hétvégente járhattam, így könnyű volt összeegyeztetni a forgatásokkal. A gyakorlaton azért akadt egy-két jópofa szituáció: volt egy páciens, aki a kamerát kereste, mert azt hitte, hogy szerepelni fog a sorozatban, illetve egy másik, aki viszont felismert, majd végül arra jutott, hogy nem lehetek Oravecz nővér, mivel ő magasabb a tévében – nevetett Anett, majd hozzáfűzte: nem szándékozik elhagyni a színészi pályát.

Bálizs Anett fogászat

Bálizs Anett fogászat

Kapcsolódó Cikkek

 • Vízben szült Szinetár Dóra

  Vízben szült Szinetár Dóra

  Vasárnap este született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, Makranczi Benjámin. A Hot! magazinnak adott interjújában a színésznő elmesélte, hogy három gyerekének világrajövetele közül Benjaminét viselte a legjobban.

 • Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Sok százmillót bukott el az utóbbi években Schobert Norbi. Volt idő, amikor a fitneszedzőnek és feleségének, Rubint Rékának a napi megélhetés is gondot okozott, nem beszélve a 2015-ben kirobbant Buda-Cash- és Quaestor-botrányokról, amelyek után Norbi maga vállalta a részvényesek kártalanítását.

 • Szakítás miatt omlott össze Demcsák

  Szakítás miatt omlott össze Demcsák

  Demcsák Zsuzsa pályafutásának talán legrövidebb tizennyolc napját tölthette az ATV csatornájánál, miután szerda délelőtt közös megegyezéssel felbontották a munkaszerződést.