EUR: 305,02 Ft
CHF: 276,54 Ft
2017. július 22., szombat
Magdolna

Extra

Fogászati asszisztens lett Bálizs Anett

Új szakmát szerzett a Jóban Rosszban sztárja, Bálizs Anett. A Tv2 napi sorozatának Oravecz Fannija mostantól a sorozaton kívül is felveheti a nővérruhát, mivel a közelmúltban sikeresen vizsgázott fogászati asszisztensként.

– Nem volt előtörténete a döntésemnek, egyszerűen szimpatikusnak találtam a képzést, illetve hétvégente járhattam, így könnyű volt összeegyeztetni a forgatásokkal. A gyakorlaton azért akadt egy-két jópofa szituáció: volt egy páciens, aki a kamerát kereste, mert azt hitte, hogy szerepelni fog a sorozatban, illetve egy másik, aki viszont felismert, majd végül arra jutott, hogy nem lehetek Oravecz nővér, mivel ő magasabb a tévében – nevetett Anett, majd hozzáfűzte: nem szándékozik elhagyni a színészi pályát.

Bálizs Anett fogászat

Bálizs Anett fogászat

Kapcsolódó Cikkek

  • 5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

    5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

    Nemrég kezdődött a Trónok harca legújabb évada, ami természetesen mindenféle rekordot megdöntött. A kritikusok szerint a nyitó epizód kissé vontatott volt, persze a rajongók így is odáig voltak Havas Jontól Daenerystől és a többiektől.

  • Cirkusz a Szigeten!

    Cirkusz a Szigeten!

    A Cirque du Sziget programhelyszín már bemutatkozásakor magasra tette a lécet, azóta is minden évben nagyszerű hazai és nemzetközi újcirkuszi produkciókat állít színpadra. Az egyre növekvő érdeklődés kiszolgálására idén már egy majdnem 1000 fős sátrat állítanak fel a szabadtéri színpad mellett, és a fesztivál fennállásának 25.