EUR: 309,69 Ft
CHF: 289,41 Ft
2017. március 30., csütörtök
Zalán

Extra

Fogászati asszisztens lett Bálizs Anett

Új szakmát szerzett a Jóban Rosszban sztárja, Bálizs Anett. A Tv2 napi sorozatának Oravecz Fannija mostantól a sorozaton kívül is felveheti a nővérruhát, mivel a közelmúltban sikeresen vizsgázott fogászati asszisztensként.

– Nem volt előtörténete a döntésemnek, egyszerűen szimpatikusnak találtam a képzést, illetve hétvégente járhattam, így könnyű volt összeegyeztetni a forgatásokkal. A gyakorlaton azért akadt egy-két jópofa szituáció: volt egy páciens, aki a kamerát kereste, mert azt hitte, hogy szerepelni fog a sorozatban, illetve egy másik, aki viszont felismert, majd végül arra jutott, hogy nem lehetek Oravecz nővér, mivel ő magasabb a tévében – nevetett Anett, majd hozzáfűzte: nem szándékozik elhagyni a színészi pályát.

Bálizs Anett fogászat

Bálizs Anett fogászat

Kapcsolódó Cikkek

  • Bruce Willis milliárdokat keresett a semmivel

    Bruce Willis milliárdokat keresett a semmivel

    A színész egy olyan film után kapott egy zsák pénzt, ami el sem készült. A bíróság 5,9 millió dollárt, nagyjából 1,7 milliárd forint kártérítést ítélt meg Bruce Willisnek egy el nem készült filmért.

  • Kiderültek Diana féltett titkai

    Kiderültek Diana féltett titkai

    Újabb fájdalmas titkok derültek ki a tragikus sorsú Diana hercegnéről. Személyi titkára, Jane Parsons összesen 25 személyes hangvételű levelet ajánlott fel, amelyeket korábban a hercegnétől kapott.