EUR: 308,50 Ft
CHF: 287,44 Ft
2017. január 20., péntek
Fábián, Sebestyén

Aktuális

Elfogták a zenészt, aki Gödöllőn elgázolta Zsófiát – Fotók!

A rendőrség úgy tájékoztatta a Lokált, hogy nem sokkal délután három óra előtt elfogták azt a férfit, aki felelős a 24 éves B. Zsófia haláláért.

Mint arról korábban beszámoltunk, cigányzenészként dolgozott korábban az a férfi, akit a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a csütörtök esti halálos autórablással gyanúsít. A 35 éves gödöllői Sz. Lajos a jelenlegi adatok szerint megpróbált elhajtani B. Zsófia, a Turay Ida Színház szervezőjének autójával Gödöllőn. Berze-Zsofia1-FB

A fiatal nő  megpróbálta megakadályozni, de az autó rázuhant és a 24 éves lány életét vesztette. A Lokál kiderítette: Sz. Lajos tavaly még a 100 Tagú Cigányzenekar külföldön játszó “klónzenekarával”, a Magyar Nemzeti Cigány Művészegyüttessel turnézott, mint másodhegedűs.

Kapcsolódó Cikkek

 • Itt repül a kismadár! Manny a szelfikirály – Fotó!

  Itt repül a kismadár! Manny a szelfikirály – Fotó!

  Manny egy megrögzött szelfimániás macska. Fényképeit közszeretettel osztja meg Instagram oldalán, aki a közösségi oldalnak köszönhetően óriási rajongótáborra tett szert mindössze néhány hónap leforgása alatt.

 • Ez az a hely, ahol csokit lehet reggelizni

  Ez az a hely, ahol csokit lehet reggelizni

  Tényleg csokoládéból van a kastély? Tényleg minden csokoládéból készült? Ilyen kérdésekkel és várakozással vannak tele Willy Wonka (a Charlie és a csokigyár című film főhőse) rajongói, akik örömmel törnének egy darabot a „csokoládépalota” kerítéséből.

 • Felmostuk a padlót a Jobbikkal

  Felmostuk a padlót a Jobbikkal

  Hiába próbálkozott, a bíróság ajtót mutatott a cukipártnak: igenis le lehet írni, hogy törésvonalak vannak a Jobbik vezetésében, és azt, hogy Vona Gábor alatt pedig inoghat az elnöki szék.