EUR: 308,16 Ft
CHF: 281,69 Ft
2017. május 25., csütörtök
Orbán

Extra

Gesztesi Károly Bud Spencer-hasonmás volt

Ki ne ismerné fel Bud Spencer jellegzetes magyar hangját, Bujtor Istvánt? Azt azonban kevesen tudják, hogy Gesztesi Károly is szinkronizálta a hétfőn elhunyt világsztárt a Blackie, a kalóz című filmben, 1982-ben. Sőt, a magyar színész olyannyira rajongott érte, hogy fiatal korában rá akart hasonlítani: szándékosan felhizlalta magát és nem borotválkozott jó ideig.

Az Aquaworld Resort Budapest élményfürdő hatalmas parkjában, a strand mellett elterülő Bongo Wonderland 2015. június utolsó hétvégéjén nyitja meg kapuit és egész nyáron izgalmas programokkal, megunhatatlan játékokkal várja a gyerekeket, ahol Bongóval, az élménybirodalom kis gorilla kabalájával játszhatnak az apróságok. Magyar celebek is ellátogattak az élményparkba családjukkal, gyermekeikkel.

A fiatal Gesztesi Károly a magyar Bud Spencer akart lenni

– Olyan szintű példakép volt számomra, hogy amikor először felvételiztem a színművészetire, szakállat növesztettem és meghíztam 110 kilóra. Bokszolni kezdtem és kitaláltam, hogy én leszek a magyar Bud Spencer, de akkoriban ezt még nem értékelték annyira – mesélte a Lokálnak a színész, akinek több helyen is egyezett az életútja mindenki kedvenc pofonosztójával.

– A színészi karrierjét vízilabdás múlt előzi meg, ahogy az enyémet is, úgyhogy az életünkben több párhuzam is felfedezhető. Végtelenül tiszteltem, szerettem és felnéztem rá, egy igazi idol volt ő nekem – tette hozzá Gesztesi, akit nagyon megrendített a legenda távozása.

Gesztesi Károly egyébként féléves pihenését tölti, beszélgetésünkkor épp Tatára indult egy négynapos kiruccanásra. Elhatározta, bármilyen felkérés jöjjön is, szeptembernél előbb nem áll munkába.

– Kitaláltam magamnak ezt a több hónapos feltöltődős időszakot, és bármennyire is kecsegtetőek az ajánlatok, amelyekkel megkeresnek, megfogadtam, hogy nem adom fel ezt a függetlenséget és szabadságot – szögezte le a nehéz időszakot megélt színész, aki hozzátette: végleg leszámolt az alkohollal, még egy fröccsnek sincs helye a napjaiban.

A Cinema City Aréna bemutatta a Mission Impossible című filmet.

A fiatal Gesztesi Károly a magyar Bud Spencer akart lenni

Kapcsolódó Cikkek

 • Exek az Édenben Norbi: testvére üzent a túlvilágról

  Exek az Édenben Norbi: testvére üzent a túlvilágról

  Élete legfájdalmasabb tragédiájáról vallott a Lokálnak az Exek az Édenben szereplője, Norbi. Testvére, Márk drogfüggő volt és amikor már úgy tűnt, leszámolt a szerekkel, egyszerűen kiugrott a harmadikról és életét vesztette.

 • Luxusautót vezet Weisz Fanni

  Luxusautót vezet Weisz Fanni

  Luxusautót kapott ajándékba Weisz Fanni. A kocsi tolatóradarral és ráfutásgátlóval felszerelt, így Fanni a legnagyobb biztonságban róhatja az utakat hamarosan.

 • Halálos fenyegetést kapott Andy Vajna

  Halálos fenyegetést kapott Andy Vajna

  Sharon Stone beperelte, Argentínában a halálát kívánták az Evita miatt, Bruce Lee pedig élete végéig a házában lakott – interjút készítettünk Andy Vajna filmügyi kormánybiztossal, aki azt is elárulta, hogy készen áll az apaságra, és hogy nem véletlenül készülnek feleségéről gyönyörű fotók.