EUR: 305,12 Ft
CHF: 271,24 Ft
2017. július 27., csütörtök
Olga, Liliána

Extra

Gönczi Gábor: A sors akarta, hogy most legyek apa

Élete legboldogabb időszakát éli Gönczi Gábor. A Tények műsorvezetője novemberben apa lesz, nemrég pedig megkérte kedvese, Ildi kezét. A tévés a válása után úgy gondolta, soha többé nem áll oltár elé, de szerelme átírta ezeket a terveket.

– Hetekig a zsebemben volt a jegygyűrű, míg megkértem Ildi kezét – kezdte mosolyogva a Lokál Extrának a Tények műsorvezetője, Gönczi Gábor.

– Vártam a legmegfelelőbb pillanatra és biztos voltam abban, hogy lesz olyan romantikus alkalom, amikor feltehetem a nagy kérdést. Persze előtte elloptam az egyik gyűrűjét, hogy passzoljon a méret. Bevallom, a válás után úgy gondoltam, hogy soha többé nem fogok házasodni. De Ildi valahogy mindent megváltoztatott. Most azonban nem ez a központi kérdés az életünkben. Először kiélvezzük a babavárást, később pedig jöhet az esküvő  – mesélte a híradós, aki másfél éve egy céges rendezvényen találkozott először Ildivel. A tévés azonnal kiszúrta a fiatal pszichológusnőt, hajnalig beszélgettek, majd hagyott neki egy cetlit, hogy mindenképpen folytassák az ismerkedést. Ildinek persze ez nem volt ellenére, őt is elvarázsolta a találkozás. Gábor ezt úgy fogalmazta meg korábban, hogy végre ott állt előtte egy nő, aki értelmet adott a változásnak, és azután, hogy összeomlott minden, épülni kezdett a jövő.

gonczi_gabor_tv2

Gönczi Gábor újra hisz a házasságban fotó: TV2

– A mostani az életem legboldogabb és legfordulatosabb éve. Ha valaki akárcsak fél évvel ezelőtt azt mondja, hogy munkahelyet fogok váltani, kinevetem. Ha pedig azt, hogy az augusztusi születésnapomhoz közel apa leszek, azt mondtam volna, hogy bár így lenne! Úgy készülünk Ildivel, hogy október–november környékén érkezik a kisfiunk – tette hozzá Gábor, aki nem tagadja, sosem gondolta volna, hogy első próbálkozás után összejön a pici, de a kedvese ebben is biztos volt.

– A babavárás nem új keletű vágy nálam, ezt szerintem sokan tudják. Biztos vagyok benne, hogy sorsszerű volt a találkozás Ildivel, és vele kellett, hogy átéljem ezt a csodát. Most már elismerem, hogy az életmódom korábban nem volt megfelelő, sok volt benne a munka, az utazás. Ildi mellett azonban nyugodtabb lettem és kicsit másképp látom a világot – magyarázta Gábor, aki arra is rájött, hogy sokkal egészségesebben kell élnie.

– A legintenzívebb éveimben előfordult, hogy heves szívdobogást éreztem, ezért elmentem egy terheléses vizsgálatra. Kiderült, hogy ötvenéves emberek eredményeit produkáltam. Ezen elgondolkodtam és elhatároztam, hogy életmódot változtatok. Elkezdtem rendszeresen mozogni és ma már nagyon odafigyelek arra, hogy mit eszem. Fél éve újra kivizsgáltak, és már nyomuk sincs a rossz eredményeknek, sőt, jobb formában vagyok, mint életemben bármikor. A híradózással, úgy érzem, elértem a szakma csúcsát, a Tv2-ben nagyszerű csapat vesz körül, a műsorunk sikeres, rendkívül jó eredményeket érünk el, a Smile Rock Circust is óriási szeretettel fogadják mindenütt az országban. A szervezetemet és a lelkemet is helyretettem, így most már nincs más hátra, mint hogy felhőtlenül boldog legyek a családommal…

gonczi gabor_tv2

Érezte, hogy túlhajtotta magát, ezért változtatott fotó: TV2

Kapcsolódó Cikkek

 • Pokorny Lia: A mi felelősségünk, hogy ez egy jobb világ legyen

  Pokorny Lia: A mi felelősségünk, hogy ez egy jobb világ legyen

  Az élelmiszerpazarlás és a nélkülözés visszaszorítása mellett állt ki Pokorny Lia és Sipos Tomi a Piac Éjszakája rendezvényen. Itt jelentették be ugyanis a Budapesti Nagybani Piac és az Élelmiszerbank kezdeményezését, amelynek célja, hogy a termelők a lehető leghatékonyabban tudják eljuttatni fel nem vásárolt terményeiket a rászorulóknak.

 • Leszerel a légi mentőszolgálattól Vilmos herceg

  Leszerel a légi mentőszolgálattól Vilmos herceg

  Befejezi pénteken polgári mentőhelikopter-pilótaként végzett tevékenységét Vilmos herceg, és a jövőben elsősorban a brit királyi család magas rangú tagjaként rá háruló feladatokra összpontosítja figyelmét.

 • 24 lány versenyez a Miss Balaton 2017 címért

  24 lány versenyez a Miss Balaton 2017 címért

  Ismét gyönyörű lányok érkeztek Balatonfüredre, hogy a Miss Balaton 2017 második castingján bebizonyítsák, ott a helyük az augusztusi döntőn. Ez alkalomra az első fordulóról továbbjutott 24 versenyző volt hivatalos, akik több körben is a zsűri elé álltak.