EUR: 311,67 Ft
CHF: 267,15 Ft
2018. március 22., csütörtök
Beáta, Izolda, Lea

Extra

Hajdú Péter és Sarka Kata: A munka szakíthatja szét őket

Válságban az álompár házassága! Sarka Kata és Hajdú Péter sajtóinformációk szerint mosolyszünetet tart. A Lokál megtudta: nem hűtlenség áll a háttérben.

Sarka Kata Hajdú Péter Miss World Hungary szépségverseny afterparty (Fotó: Máté Krisztián)

Sarka Kata Hajdú Péter Miss World Hungary szépségverseny afterparty (Fotó: Máté Krisztián)

Sokan találgatják, miért jutott válságba a kétgyerekes sztárpár közös élete. Felröppentek pletykák gazdag csábítókról, szerződésekről, anyagi konfliktusokról, de a Lokálnak nyilatkozó, családhoz közeli forrásunk elmondta: szó sincs ilyesmiről, mindössze a munkamánia miatt távolodtak el egymástól a házastársak. Nemegyszer előfordult ugyanis, hogy a showman este 11 órakor ért haza egy tárgyalásokkal és felvételekkel teli hosszú nap után, amikor Kata már mélyen aludt. Napok teltek el úgy, hogy szinte alig látták egymást, és mire feleszméltek, már meg is sínylette kapcsolatuk a feszített élettempójukat. Kata erről így nyilatkozott a Storyban: „Az elmúlt időszakban rengeteget dolgoztunk, s sajnos keveset figyeltünk egymásra, ezért is döntöttünk úgy, hogy rövidesen elutazunk Ciprusra, ahol, reméljük, mindent tisztázhatunk.”


Hajdú Péter ugyan nem akart nyilatkozni, de úgy tudjuk, ő is mindent megtesz azért, hogy rendeződjön a házasságuk. Nemcsak gyermekeik – Noémi és Dávidka – kötik össze őket, akiket mindketten imádnak, de az is, hogy még mindig szeretik egymást. Ezt mutatja, hogy amikor egyedül kénytelenek elutazni, a távolból folyamatosan kommunikálnak, és ez így volt az elmúlt hetekben is. A barátok és a nagyszülők mindenesetre annak drukkolnak, hogy megoldódjanak a problémák. Információink szerint a gyerekek egyelőre semmit sem vettek észre a szüleik között fennálló problémákból.

Sarka, Dávid, Noncsi

Kata, Dávid, Noncsi

Kapcsolódó Cikkek

 • Nagy Feró: Még mindig jó vagyok az ágyban

  Nagy Feró: Még mindig jó vagyok az ágyban

  A hetvenkét éves rockzenész korát meghazudtolóan aktív életet él. Az orvosok már évekkel ezelőtt pihenőre küldték, ám Feró hajthatatlan, és élete végéig a színpadon akar állni.

 • Sokkolta Kóbort, hogy ismét nagypapa lesz

  Sokkolta Kóbort, hogy ismét nagypapa lesz

  Lapunk alig több mint egy hónappal ezelőtt számolt be Kóbor János első unokájáról, Elzáról. Most ismét nagy az öröm a családban, ugyanis kiderült, hogy máris úton van a második, immáron vér szerinti unoka.

 • Extrém divatra szavaznak a sztárok tavasszal

  Extrém divatra szavaznak a sztárok tavasszal

  Alig várjuk a tavaszt, hogy végre megszabaduljunk a télikabáttól. Így vannak ezzel a legismertebb sztárok is, akik megmutatják, hogy idén újra hódítanak a feltűnő színek, formák, és visszatérnek a régi kedvenc kiegészítők is.