EUR: 316,86 Ft
CHF: 278,74 Ft
2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Extra

Hajdú Péter és Sarka Kata: A munka szakíthatja szét őket

Válságban az álompár házassága! Sarka Kata és Hajdú Péter sajtóinformációk szerint mosolyszünetet tart. A Lokál megtudta: nem hűtlenség áll a háttérben.

Sarka Kata Hajdú Péter Miss World Hungary szépségverseny afterparty (Fotó: Máté Krisztián)

Sarka Kata Hajdú Péter Miss World Hungary szépségverseny afterparty (Fotó: Máté Krisztián)

Sokan találgatják, miért jutott válságba a kétgyerekes sztárpár közös élete. Felröppentek pletykák gazdag csábítókról, szerződésekről, anyagi konfliktusokról, de a Lokálnak nyilatkozó, családhoz közeli forrásunk elmondta: szó sincs ilyesmiről, mindössze a munkamánia miatt távolodtak el egymástól a házastársak. Nemegyszer előfordult ugyanis, hogy a showman este 11 órakor ért haza egy tárgyalásokkal és felvételekkel teli hosszú nap után, amikor Kata már mélyen aludt. Napok teltek el úgy, hogy szinte alig látták egymást, és mire feleszméltek, már meg is sínylette kapcsolatuk a feszített élettempójukat. Kata erről így nyilatkozott a Storyban: „Az elmúlt időszakban rengeteget dolgoztunk, s sajnos keveset figyeltünk egymásra, ezért is döntöttünk úgy, hogy rövidesen elutazunk Ciprusra, ahol, reméljük, mindent tisztázhatunk.”


Hajdú Péter ugyan nem akart nyilatkozni, de úgy tudjuk, ő is mindent megtesz azért, hogy rendeződjön a házasságuk. Nemcsak gyermekeik – Noémi és Dávidka – kötik össze őket, akiket mindketten imádnak, de az is, hogy még mindig szeretik egymást. Ezt mutatja, hogy amikor egyedül kénytelenek elutazni, a távolból folyamatosan kommunikálnak, és ez így volt az elmúlt hetekben is. A barátok és a nagyszülők mindenesetre annak drukkolnak, hogy megoldódjanak a problémák. Információink szerint a gyerekek egyelőre semmit sem vettek észre a szüleik között fennálló problémákból.

Sarka, Dávid, Noncsi

Kata, Dávid, Noncsi

Kapcsolódó Cikkek

  • Lefejezték Puff Daddyt

    Lefejezték Puff Daddyt

    Egyelőre még nem tudni, hogy szándékos, vagy véletlen rongálás történt a New York-i Madam Tussaud’s múzeumban, ám az biztos, hogy a legendás rapper, Sean Combs, vagy ahogyan a legtöbben ismerik, Puff Daddy, aki manapság már csak P.

  • Nanushka lábai előtt hever New York

    Nanushka lábai előtt hever New York

    Tarolt a New York-i Fashion Weeken Sándor Szandra azaz Nanushka. A Ripost beszámolója szerint a magyar tervező olyan bemutatót tartott, amit a nemzetközi divatlapok szakírói is csak szájtátva lestek.