EUR: 307,56 Ft
CHF: 287,14 Ft
2017. január 17., kedd
Antal, Antónia

Külföld

Halálos lövöldözés a texasi Austinban

Waco, 2015. május 18.
Egy gépfegyveres rendőr a Twin Peaks étterem előtt a Texas állambeli Wacóban, ahol három rivális amerikai motoros banda tagjai estek egymásnak 2015. május 17-én. Nyolcan a helyszínen, egy kilencedik személy pedig a kórházban halt meg. Az összecsapás 18 sebesültjét szúrt és lőtt sebekkel szállították kórházba. (MTI/AP/John L. Mone)

Legalább egy halottat követelt egy lőfegyveres támadás vasárnap hajnalban a texasi Austinban – közölte a rendőrség és a mentők.

Az eddigi információk szerint egy 30-as éveiben járó nő vesztette életét és négy sebesültről tudnak. Két sebesült nőt és egy férfit kórházba szállítottak, egy sebesült férfi azonban visszautasította, hogy a mentők kórházba vigyék. A sebesültek állapotáról egyelőre nincs információ.

Helyi idő szerint hajnali három órakor a rendőrség a Twitteren figyelmeztette a város lakosságát, hogy több áldozatot követelt egy vagy több támadó két helyszínen a 900 ezer lakosú város központjában. A lakosokat ezért arra kérték, hogy ne menjenek oda, de biztosították őket afelől, hogy a két szóban forgó helyszín már biztonságos.

A feltételezett tettest vagy tetteseket egyelőre nem sikerült elfogni.

Kapcsolódó Cikkek