2018. január 16., kedd
Gusztáv

Extra

Harminc kilót fogyott a börtönben a volt főrendőr

Kreiner József volt rendőr-alezredes,akit több más bűncselekmény mellett négy rendbeli szexuális kényszerítés és egy alkalommal elkövetett szexuális erőszak miatt tíz év fegyházra ítélt a Kaposvári Katonai Bíróság.

Kreiner József volt rendőr-alezredes állítja: a másodfokú tárgyaláson bizonyítja ártatlanságát

Szabadlábon védekezik Kreiner József volt rendőr alezredes, akit több más bűncselekmény mellett négyrendbeli szexuális kényszerítés és egy alkalommal elkövetett szexuális erőszak miatt tíz év fegyházra ítélt a Kaposvári Katonai Bíróság. Az ügyben érintett kislányok szülei hüledeznek és háborognak. Nem értik, miért került szabadlábra az a férfi, aki annyi család életét megkeserítette.

– Az én lányom kicsi volt, gyenge és naiv. Az a rendőr visszaélt ezzel és elcsábította. Sosem bocsátok meg neki – háborgott az egyik áldozat édesapja. – Bár három év telt el azóta, ma is felzaklat minket, ha szóba kerül. Nem ajánlom neki, hogy még egyszer a lányunk útjába kerüljön, mert annak biztos tragédia lesz a vége.


Kreiner József első útja Váraljára, a szülei házába vezetett, és ott is marad, mert lakhelyelhagyási tilalommal sújtották. Ismerősei azóta adják egymásnak a kilincset.

– Ebben a faluban mindenki tudja, hogy ártatlan vagyok. És ezt a másodfokú tárgyaláson bebizonyítom – fogadkozott a volt főrendőr, aki egykor drogprevenciós előadásokat tartott középiskolások számára. Országjáró útjaira önként kísérték el a lányok, közülük kerültek ki a sértettek.


– Az ügyészség házkutatást tartott nálam, de nem talált semmi terhelőt, mégis megbilincselve vittek el – folytatta. – Amikor elbúcsúztam a menyasszonyomtól, megígérte, hogy megvár engem, de azóta elengedtük egymást.

József harminckét hónapot töltött előzetesben, mint mondja, odabent harminc kilót fogyott.

– Mindig a gyerekeimnek éltem, ők tartották bennem a lelket. Levelet írtak, telefonáltak, látogattak. Nem követtem el, amivel vádolnak, mégis tíz év fegyház réme lebeg a fejem fölött. Hiszem, hogy kiderül az igazság, és végre visszakapom a becsületemet – tette hozzá.

Lapunk úgy tudja, az elsőfokú ítélet kihirdetése után az ügyész három nap gondolkodási időt kért, Kreiner József viszont felmentésért fellebbezett. Vélhetően a bíróság ősszel hozza meg a jogerős ítéletet.

Kapcsolódó Cikkek

 • Megérezte édesanyja halálát Szulák Andrea

  Megérezte édesanyja halálát Szulák Andrea

  Szulák Andrea mindig is különös kapcsolatot ápolt édesanyjával, halálának pillanatát is megérezte, igaz a színésznő akkor épp a Funny Girl címszerepében állt a színpadon.

 • Oszter Sándor: Kétszer is meghaltam

  Oszter Sándor: Kétszer is meghaltam

  Oszter Sándor manapság a bírósági ügyei és tórendszere körüli balhék miatt szokott a címlapokra kerülni, de a színésznek mindig is kalandos volt az élete.

 • 44 évesen pózol bugyiban Heidi

  44 évesen pózol bugyiban Heidi

  Egy szál bugyiban reklámozza a német Topmodell leszek! című új műsorát Heidi Klum. A 44 éves szupermodellnek nincs takargatnivalója, és annyira dögös, hogy fiatal kolléganői csak irigykedhetnek rá.

 • 12 évesen molesztálták Eliza Dushkut

  12 évesen molesztálták Eliza Dushkut

  Szexuális zaklatás áldozatává vált Eliza Dushku James Cameron 1994-es Két tűz között című film forgatásán. Zaklatója nem más volt, mint Arnold Schwarzenegger kaszkadőrkoordinátora, Joel Kramer volt, aki hosszú évtizedeken át dolgozott Schwarzenegger dublőreként.