2018. március 24., szombat
Gábor, Karina

Külföld

Hátborzongató! Itt lesznek a legtöbben öngyilkosok – Fotók!

Hiába látható szebbnél szebb természeti csoda a japán aokigaharai erdőben, mégsem a látványosságaitól vált híressé a táj.

Különös módon Aokigahara a San Franciscó-i Golden Gate híd után a második legnépszerűbb hely a meghalni vágyók körében.

Az 1950-es évek óta több mint 500 ember vesztette életét Aokigaharában, többnyire öngyilkosok, ami évente átlagosan 30 halálestet jelent.  Az öngyilkosságok hatalmas száma miatt japán és angol nyelvű táblákat helyeztek ki az erdőben, azzal a céllal, hogy az öngyilkosjelöltek merjenek segítséget kérni, és ne dobják el az életüket.

aokigahara forest, japan, Image: 49494323, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Alamy

Fotó: Profimedia

aokigahara forest, japan, Image: 49515033, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Alamy

Fotó: Profimedia,

 

Ha segítségre van szüksége!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetbe kerül, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Ezek nyitnak kaput a rákos sejteknek

  Ezek nyitnak kaput a rákos sejteknek

  A véredényeken keresztül jutnak a rákos sejtek a nyirokcsomókból a vérrendszerbe, ezáltal terjednek el gyorsan a testben – állapították meg osztrák kutatók a Science című szaklapban megjelent tanulmányukban.

 • Margot Robbie Shakespeare-sorozaton dolgozik

  Margot Robbie Shakespeare-sorozaton dolgozik

  Margot Robbie, az Én Tonya Oscar-jelölt színésznője tízrészes Shakespeare-filmsorozaton dolgozik. Az ausztrál produkció női filmes alkotókkal, női szempontból, kortárs környezetbe helyezve adaptálja Shakespeare ismert drámáit – ismertette a deadline.