EUR: 305,25 Ft
CHF: 275,20 Ft
2017. július 26., szerda
Anna, Anikó

Sport

Hölgyeim! Ilyen egy igazi kockahas – Fotók!

Lehet vitatkozni, hogy Ronaldo valóban a világ legjobb focistája-e vagy sem, de egy biztos, a futballista  teste elképesztően jól néz ki!

Persze kétség nem fér hozzá, hogy ezzel tisztában van a focista is, hiszen előszeretettel mutogatja kockásra gyúrt hasát. Most ibizai nyaralásán kapták lencsevégre a portugál futballistát, akinek a fotóit elnézve, bizonyára több hölgy is felsóhajt titokban, miközben arra gondol, de jó lenne, ha most Ibizán lehetne.

20-7-2016 Cristiano Ronaldo shirtless Selfie Pictured: Cristiano Ronaldo, Image: 294602758, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Planet

Fotók: Profimedia, Planet

Soccer player Cristiano Ronaldo on a yacht during a holidays in Ibiza on Tuesday 19, July 2016, Image: 294565343, License: Rights-managed, Restrictions: May not be licensed in Portugal. May not be licensed in Spain., Model Release: no, Credit line: Profimedia, Gtres Online

Ronaldo a barátaival nyaral Ibizán

Kapcsolódó Cikkek

 • Naggyá tették Kanadát a lányok

  Naggyá tették Kanadát a lányok

  Egy életre megjegyezték a magyar pólósok és szurkolók a kanadai Monika Eggens nevét, aki öt góljával szinte egyedül verte meg a magyar válogatottat.

 • Imádják a versenyzők a budapesti vb-t

  Imádják a versenyzők a budapesti vb-t

  Több neves versenyző és szakember szerint Magyarország fantasztikus házigazdája a 17. vizes világbajnokságnak, ez a véleménye az egyik leghíresebb amerikai szakírónak is, aki Michael Phelps könyvének társszerzője – adta hírül az MTI.

 • Mourinho bekopogott Trumphoz

  Mourinho bekopogott Trumphoz

  A Manchester United Észak-Amerikában tölti az előszezont, José Mourinho és stábja pedig a helyi nevezetességeket is meglátogatja, az utolsó napon így kerültek a Fehér Házhoz.