EUR: 309,25 Ft
CHF: 287,94 Ft
2017. január 20., péntek
Fábián, Sebestyén

Aktuális

Holttestet találtak Érden

gyilkosság

Holttestet találtak a tűzoltók egy kigyulladt lakókocsiban hétfő hajnalban Érden.

Az érdi Bányász utcai tüzet az érdi tűzoltók rövid időn belül eloltották, majd megkezdték a lakókocsi átszellőztetését és átvizsgálását.

Az utómunkálatok közben a lakókocsiban egy holttestet találtak, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálata ezért tűzvizsgálatba kezdett a helyszínen.

Kapcsolódó Cikkek

 • Templomi szertartásssal kezdődött Trump beiktatásának programja

  Templomi szertartásssal kezdődött Trump beiktatásának programja

  Templomi szertartásssal kezdődött Donald Trump beiktatásának programja helyi idő szerint péntek reggel . A szertatás után a megválasztott elnök és felesége a Fehér Házba ment, ahol a távozó elnök, Barack Obama és felesége a hagyományokhoz hűen közös teázáson fogadta őket.

 • Készpénzben kaphatnak kártérítést a jelzáloghiteles ügyfelek

  Készpénzben kaphatnak kártérítést a jelzáloghiteles ügyfelek

  Bírósági eljárás nélkül, készpénzben kaphatnak kártérítést azok a jelzáloghiteles ügyfelek, akiktől tisztességtelenül szedtek be kamatokat a bankok – jelentette be Luis de Guindos, spanyol gazdasági miniszter a kormány pénteki ülésén született döntést sajtótájékoztatón, Madridban.

 • A felhők köztünk járnak: ködös és fagyos lesz a hétvége

  A felhők köztünk járnak: ködös és fagyos lesz a hétvége

  Napnyugta után egyre többfelé párássá válik a levegő, főleg az Alföldön, az Északi-középhegység térségében és a délnyugati határ mentén kiterjedtebb köd képződik, amely szombaton napközben foltokban tartósan megmarad, az ország jelentős részén viszont még szombaton is több órára kisüt a nap.