EUR: 304,50 Ft
CHF: 273,18 Ft
2017. július 26., szerda
Anna, Anikó

Külföld

Horror! Felgyújtotta társait a tanár utasítására – Videó!

Hajszál híján nem az életével fizetett egy színdarab élethű előadása miatt két diáklány, akikre egy társuk dobott égő gyertyát, miután az előadást felügyelő tanár erre kérte őt.

A Mexikóban történt balesetről videó is készült, amin jól látható, hogy a papírdíszlet, ami alatt a két fiatal elbújt, másodperceken belül hatalmas lánggal égni kezd. Bár a lányok azonnal menekülni próbáltak a tüzes katlanból, egyiküknek a haja is meggyulladt.

A16 és 17 éves mexikói diákokat azonnal kórházba szállították, ahol kiderült másodfokú égési sérüléseket szenvedtek.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Prága szerint a kvótarendszer működésképtelen

  Prága szerint a kvótarendszer működésképtelen

  A cseh kormány ismételten felhívja a figyelmet arra, hogy a kvótarendszer működésképtelen – ezekkel a szavakkal reagált Bohuslav Sobotka cseh miniszterelnök szerdán arra, hogy az Európai Bizottság újabb szakaszba léptette az uniós menekültkvótákról szóló döntés elutasítása miatt júniusban Magyarország, Lengyelország és Csehország ellen megindított kötelezettségszegési eljárást.

 • 2019-ben érkezik a Wonder Woman folytatása

  2019-ben érkezik a Wonder Woman folytatása

  Diana, az amazonok hercegnője karácsonyi ajándékot hoz a közönségnek 2019-ben: a Warner Bros. filmstúdió bejelentette, hogy a Wonder Woman folytatása két és fél év múlva debütál a mozikban – számolt be róla a Deadline.

 • Varsó visszautasítja a brüsszeli “zsarolást”

  Varsó visszautasítja a brüsszeli “zsarolást”

  Varsó nem fogadja el “az uniós hivatalnokok semmiféle zsarolását”, különösen ha nem tényeken alapszik – jelentette ki az Európai Bizottság bejelentéseire reagálva szerdán Rafal Bochenek, a lengyel kormány szóvivője.