2018. január 17., szerda
Antal, Antónia

Extra

Hujber Ferenc: Én hívtam magamra a mentőt!

A Lokál elérte a színészt, akit információink szerint csütörtök éjjel kórházba szállítottak, majd saját felelősségre péntek délután távozott onnan.

Lapunknak a színész elismerte: mentőt hívott magára, és több órán át vizsgálták egy budapesti idegsebészeti klinikán.


– Igen, kórházban voltam. Tegnap este hívtam a mentőket, akik hihetetlen kedvesek voltak velem, és bent egy teljes kivizsgáláson estem át – árulta el Hujber Ferenc. Mindent vizsgáltak, CT,  MR, teljes laborvizsgálat volt. Majd amikor úgy éreztem jól vagyok, senkinek semmit nem akartam mondani, egyszerűen elhagytam az épületet – mondta a színész.

Hujber Ferenc

Hujber Ferenc

Arra az információra, hogy valóban miatta jelentek meg a rendőrök a kórházban, azt mondta, nem tudja, hogy miért voltak ott az egyenruhások.

– A héten háromszor  is jártam Pécsen, de a szombati előadáson nem leszek ott – közölte a Valami Amerika sztárja, aki ettől függetlenül is úgy gondolja, minden a legnagyobb rendben van, mert nem érzi rosszul magát.

Bár több portál is arról számolt be, hogy Hujber Ferenc nem volt kórházban és, hogy jól van, ezt most maga a színész cáfolta meg, aki a Lokálnak elárulta, hogy valóban kórházba került csütörtökön éjjel.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Ónodi Eszter alkalmatlannak érzi magát az anyaságra

    Ónodi Eszter alkalmatlannak érzi magát az anyaságra

    Ónódi Eszter a Viasat3 Lakástalkshow című műsorában beszélt fiával való kapcsolatáról. A színésznőnek vegyes érzelmei vannak az anyasággal kapcsolatban, egyrészt nagyon büszke gyermekére, másrészt sokszor azt érzi, hogy nem tudja helyén kezelni a nevelés során felmerülő problémákat.

  • Tovább tart a lakásbumm

    Tovább tart a lakásbumm

    Év végi hajrával zárt a magyar építőipar. A termelés 30,7 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit novemberben.