EUR: 308,98 Ft
CHF: 288,83 Ft
2017. március 30., csütörtök
Zalán

Extra

Hujber Ferenc: Én hívtam magamra a mentőt!

A Lokál elérte a színészt, akit információink szerint csütörtök éjjel kórházba szállítottak, majd saját felelősségre péntek délután távozott onnan.

Lapunknak a színész elismerte: mentőt hívott magára, és több órán át vizsgálták egy budapesti idegsebészeti klinikán.

– Igen, kórházban voltam. Tegnap este hívtam a mentőket, akik hihetetlen kedvesek voltak velem, és bent egy teljes kivizsgáláson estem át – árulta el Hujber Ferenc. Mindent vizsgáltak, CT,  MR, teljes laborvizsgálat volt. Majd amikor úgy éreztem jól vagyok, senkinek semmit nem akartam mondani, egyszerűen elhagytam az épületet – mondta a színész.

Hujber Ferenc

Hujber Ferenc

Arra az információra, hogy valóban miatta jelentek meg a rendőrök a kórházban, azt mondta, nem tudja, hogy miért voltak ott az egyenruhások.

– A héten háromszor  is jártam Pécsen, de a szombati előadáson nem leszek ott – közölte a Valami Amerika sztárja, aki ettől függetlenül is úgy gondolja, minden a legnagyobb rendben van, mert nem érzi rosszul magát.

Bár több portál is arról számolt be, hogy Hujber Ferenc nem volt kórházban és, hogy jól van, ezt most maga a színész cáfolta meg, aki a Lokálnak elárulta, hogy valóban kórházba került csütörtökön éjjel.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Bruce Willis milliárdokat keresett a semmivel

    Bruce Willis milliárdokat keresett a semmivel

    A színész egy olyan film után kapott egy zsák pénzt, ami el sem készült. A bíróság 5,9 millió dollárt, nagyjából 1,7 milliárd forint kártérítést ítélt meg Bruce Willisnek egy el nem készült filmért.

  • Kiderültek Diana féltett titkai

    Kiderültek Diana féltett titkai

    Újabb fájdalmas titkok derültek ki a tragikus sorsú Diana hercegnéről. Személyi titkára, Jane Parsons összesen 25 személyes hangvételű levelet ajánlott fel, amelyeket korábban a hercegnétől kapott.