EUR: 308,49 Ft
CHF: 282,06 Ft
2017. május 23., kedd
Dezső

Extra

Hujber Ferenc: Én hívtam magamra a mentőt!

A Lokál elérte a színészt, akit információink szerint csütörtök éjjel kórházba szállítottak, majd saját felelősségre péntek délután távozott onnan.

Lapunknak a színész elismerte: mentőt hívott magára, és több órán át vizsgálták egy budapesti idegsebészeti klinikán.

– Igen, kórházban voltam. Tegnap este hívtam a mentőket, akik hihetetlen kedvesek voltak velem, és bent egy teljes kivizsgáláson estem át – árulta el Hujber Ferenc. Mindent vizsgáltak, CT,  MR, teljes laborvizsgálat volt. Majd amikor úgy éreztem jól vagyok, senkinek semmit nem akartam mondani, egyszerűen elhagytam az épületet – mondta a színész.

Hujber Ferenc

Hujber Ferenc

Arra az információra, hogy valóban miatta jelentek meg a rendőrök a kórházban, azt mondta, nem tudja, hogy miért voltak ott az egyenruhások.

– A héten háromszor  is jártam Pécsen, de a szombati előadáson nem leszek ott – közölte a Valami Amerika sztárja, aki ettől függetlenül is úgy gondolja, minden a legnagyobb rendben van, mert nem érzi rosszul magát.

Bár több portál is arról számolt be, hogy Hujber Ferenc nem volt kórházban és, hogy jól van, ezt most maga a színész cáfolta meg, aki a Lokálnak elárulta, hogy valóban kórházba került csütörtökön éjjel.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Peller Mariann daganattal küzdött

  Peller Mariann daganattal küzdött

  Peller Mariann megdöbbentő titkot árult el gyerekkorából: tizenéves korában azért imádkozott, hogy inkább neki legyen bármilyen komolyabb betegsége, mint imádott szüleinek, családjának vagy azoknak az embereknek, akik fontosak neki.

 • Példakép lett a Winnie

  Példakép lett a Winnie

  Bőrbetegség ide vagy oda, Chantelle Winnie, becenevén Winnie Harlow csak úgy tündökölt legutóbbi nyilvános megjelenésén királykék ruhájában.

 • Még egy hónapig kritikus Erdei fiának állapota

  Még egy hónapig kritikus Erdei fiának állapota

  Még közel egy hónapig 24 órás megfigyelés alatt tartják Erdei Zsolt kisfiát, Vilmost. Az alig másfél kilós koraszülött csecsemőt jelenleg az orvosok táplálják, inkubátorban tartják, de büszke édesapja szerint az első egy-két nap ijedtsége után egyre biztatóbb híreket kapnak az orvosoktól.